Už loni jsem koukala po zelených bundách. A tahle má i kapucu.
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato Odkud je? Ja mam zatim vybrano na answear, ale nevim,zda se mi chce objednavat....No budu muset asi!
Karja Tatuum
paktofonika Ted nevim, zda jsem to sem psala, ale ja shanela parku a koupila jsem si uplne blbou. V Croppu. Neprofoukne sice a nepromokne, ale je desne neprodysna, takze i po sviznejsi chuzi jsen v ni splavena a je mi zima hned. No to byl zase kauf!
Sweet Potato Ty jo,tam jsem byla naposledy snad pred 10 lety! Diky;-)
Sweet Potato Já tuhle zelenou (i úplně temně zelenou) prostě miluju! Je pěkná.
Karja Hej hej, písala si to. Ja ale nehľadám parku, mám jednu a tá mi stačí, nosím ju iba k rifliam. Chcela som niečo k martensom, skôr nejakú oversize bundu, ale nikde som si nevybrala. Nepotrebujem nič hneď, takže až na niečo narazím tak uvidím. Ako sa blíži lockdown, tak sa mi ani nechce nakupovať, kam tie veci budem nosiť...
continuity v normalnim obchode Bushman nebo vedle v outletu?
paktofonika jaky typ bundy se nosi k martenum?
viktorka_od splavu No nosia sa k nim rôzne druhy, a mám síce doma jednu, ktorá sa k nim hodí, ale tá bunda je zložitá a hodí sa k nej málo vecí a ja by som rada i niečo univerzálnejšie. Mám v hlave víziu, ale obchody ju nezdieľajú :D
paktofonika Jo, presne tak. Uz takhle nikam nechodim,natoz pak, koupim si spis tu teplou zimni bundu a teple boty;-)
Kokoska v outletu ve Štěrboholech, oni ji už nemají na webu.
paktofonika kam? Tak člověk musí být šik, i když jde otevřít kurýrům z Rohlíku :)
continuity dik, ona je normalni prodejna taky ve Sterboholech, v Europarku.
Sweet Potato pekna :)
viktorka_od splavu No nosia sa k nim rôzne druhy, a mám síce doma jednu, ktorá sa k nim hodí, ale tá bunda je zložitá a hodí sa k nej málo vecí a ja by som rada i niečo univerzálnejšie. Mám v hlave víziu, ale obchody ju nezdieľajú :D
jj, kdyz ma jeden vizi a v obchodech nic nemaji.
Ja mam predstavu dlouheho/delsiho bundokabatu, bez peri a nepromokaveho, ve kterem mi nebude zima na kole. /Kolo pouzivam jako bezny dopravni prostredek/
Nevideli jste nekdo neco takoveho??
Sweet Potato pěkná a krásná barva
bram No jo, ale kurýrům nechodím otevírat v bundě! To už spíš v županu, jak se mi tuhle povedlo....![]()
Sweet Potato bunda je hezka a krasna barva
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.