paktofonika My jsme totiž udělali pitomost a pořídili 5G internet od O2 bez přečtení recenzí, máme k tomu milion krámů, naslibováno kde co, tisíckrát technik a stejně jim to nefunguje. Máme už ty nejdražší antény a zesilovače, splácet to budeme 4 roky a na hov....Podávali jsme stížnost na O2 asi 50x, na ČTU a nic nevyřešíš. Nejsme vůbec sami, na netu je skupina, kde je 3 tisíce nespokojených členů. Ještě jsme si nechali naštěstí net od UPC, který jede, ale tam ta wifi je slabá. Normálně by člověk to O2 zrušil, jenže by nás to stálo přes 20 tisíc, takže to splácíme a využíváme alespoň částečně, když to náhodou funguje.
Co jste si dnes koupili/y?
Renusatko tyo zlaty upc! my si akorat museli poridit lepsi wifi a jedem, i kdyz ted jsem zvedava, jestli budou vsichni chlapi doma a skoly pojedou teamsy.. ja to budu zachranovat v praci, tak snad se o ten signal mezitim nepobijou![]()
paktofonika tak to závisí kde je problém, máte slaby signál, nestíhá linka nebo už to router nedava kapacitně.
My máme internet přes CZ NET, tady nedaleko od nás na jednom domě je nějaký zesilovač nebo co, a hodně často když víc prší, je bouřka, hodně sněží apod., tak nám to vypadne ![]()
Tady jsou takové základní řady, co s tím lze udělat. https://martinuvzivot.cz/jak-zvysit-dosah-wifi-signalu/
Renusatko O2 sme mali a pokorne sme sa vrátili k UPC, mam presne tú istú skúsenosť. Internet nám často nefungoval, ukončili sme predčasne, nemalo to cenu.
Renusatko zkuste ten WiFi router od UPC trochu poposunout, v tom článku je to vysvetleno. U nás jsme koupili delší kabel, vytáhli ho zpod postele a v nejzazším koutě,kde jsem měla nulu, můžu normálně poradat videokonference. Zítra tu uz budou obě děti, tak jsem zvědavá.
Kokoska CZ Net
. Při větrném počasí vypadne zaručeně!
Pinot Noir ale je fakt, že se to vždycky snaží rychle nahodit a za 350 měsíčně máme pevnou i wifi.
Kokoska jo, dřív to ale bývalo s nimi hrozné, dovolat se nedalo, oprava trvala neskutečně... Poslední dobou stačí zavolat, nahlásit problém a většinou je to za chvíli vyřešeno.
Pinot Noir taky mám tu zkušenost, ani ty výpadky už nejsou tak časté.
continuity jj, nam ten puvodni driv stacil v skrini v loznici (uprostred baraku) ted je venku vpodstate mezi dverma, takze o jednu zed min plus jeden ten opakovac dole a fakt to slape. snad to teda vydrzi:-)
paktofonika Já mám odborníka doma. Kovářova kobyla.![]()
paktofonika tak to závisí kde je problém, máte slaby signál, nestíhá linka nebo už to router nedava kapacitně.
No aktuálne žiaden nie je. Zmenili sme operátora, vymenili obyč router a všetko ide super. Mňa len zaujímal postup, ako dobre rozšíriť signál, ak router nestačí. Pripojiť ďalší?
continuity Ono to není ani tak moc v tom dosahu, ale spíš, že tolik věci na to nejede. Nic víc už k tomu pořizovat nehodláme, když ještě platíme to šílený O2, na to už prostě nemáme. Jako máme dva poskytovatele internetu a jeden úplně na nic, druhej lepší, ale 4 lidi na počítači, když kluci a manžel musí být ještě pořád na kamaru a mikrofon, to je prostě děs. Ale to je spíš do stěžovacího vlákna než do nákupního.
Tak dnes virtualni vstupenku do Zoo Praha a nejake suvenyry (tricka, kniha Valka s Mloky) a v kralovedvorske zoo snidani pro psa hyenoviteho. Hned mam trosicku lepsi den.
Jos to je od tebe moc hezký![]()
K tomu internetu, zkuste taky rozdelit jednotlive pristroje na ruzna pasma: 5 GHz a 2,4 GHz. At se zatez lip rozlozi. Jinak pokud mate nekdo moznost prejit k NetBoxu, tak to zvazte. Ale priznam se, ze nevim, jak moc je NetBox specificky jen pro Brno. Kazdopadne na velkych sidlistich ma dobre pokryti a velmi dobrou rychlost.
Kdyz jsme pred 2 lety kupovali chytrou televizi, tak jsem ji nechtela mit pripojenou pres wifi, prece jen vic verim kabelu, ale nakonec vubec neni problem a i Netflix/HBO ve 4K pres wifi neni problem.
Router taky udela hodne. Se starym byl problem, ale co mame novy TP-LINK Archer C1200 Dual Band, tak vsechno bez problemu.
Renusatko tak ja spíš myslela, ze manžel může chodit přes UPC přes ten stávající WiFi router, který už máte, kdyby byl třeba na místě, že to chytne i z gauče, ať nemusí postávat na pásu v predsini. Někdy fakt posunutí o metr výš udělá zázrak.
no mně (bohužel) moje rychlost internetu na nakupování postačuje :/

a ještě minisukni, byť na ni nemám moc nohy ani léta, ale líbí se mi ten křivákový detail a styling jako z mýho mládí

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.