Renusatko ty do postele přes eliptikal a ja přes pracovní stůl ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Renusatko no my vyhodili z dětského pokoje gauč a tohle tam dali místo něj. Takže teď budu číst pohádky na lavičce
. Zbytek - rotoped a bosu, je taky v ložnici, a činky jsou v šatně, ty klukům nemůžeme nechat vůbec na očích, jsou si ještě dost nebezpeční. Běžecký pás závidím, na ten už zase nemáme místo my.
continuity jo a ten sklápěcí stůl s přilepeným monitorem a obří kancelářské křeslo máme v ložnici taky
. A v noci nasáčkovaný obě děti. Prostě ta místnost vůbec nepřipomíná manželskou ložnici ![]()
Uf, ešteže som taká lemra a cvičím len jogu, jogamatka sa mi vylezie všade
.
Pinot Noir kedy to stíhaš? Ja som dnes ráno chcela cvičiť, deti mi dopriali úvodné asi tri minúty a večer už nemám energiu. Musím cvičiť mimo domu ale teraz už to zase zatrhli koronaopatrenia
. Som odsúdená zhnit.
Mrakoplas stíhám kulový, to si koupil muž ![]()
Já jen ten rotoped o víkendu a občas trochu posilování s gumami. Je to blbý, chátrám děsně.
Pinot Noir My jsme ho pořídili na jaře, zápůjčka jestli se nám vejde. Nevejde, ale máme ho
. Máme širokou chodbu v bytě, takže já ho moc nevyužívám, protože okolo se pořád všichni courají. No a hodí se, manžel často stojí na páse (vypnutém) s počítačem, protože je tam signál.
manžel často stojí na páse (vypnutém) s počítačem, protože je tam signál.
nový sport - chytání signálu?![]()
Já myslela, že tenhle sport je už dávno minulost - co jsme se jen naběhali do nejbližších kopců, pro fyzičku ideál!
Jste si měli postavit rovnou tělocvičnu, když jste pořizovali barák ![]()
barbucha a vinný sklep, co? No, nedomysleli jsme to. Ale prý teprve třetí postavený dům splňuje všechny požadavky, do té doby se člověk učí ;)
Pinot Noir no to som sa minulý týždeň odhlasovala z jogy, lebo som mala týždeň žalúdočné problémy a inštruktorka, takto mladučká baba bez detí mi píše, nech cvičím doma, má aj online lekcie. No rada by som, ale väčšinou to končí pri úvodnej "relaxácii", keď buď decká jacia alebo ma preliezaju
.
barbucha stačila by zasivaren, kam by deti netrafili/nevyliezli! Podľa príležitosti by sa menila na telocvičňu, vináreň, spaciu miestnosť.. Kamoška, čo pracuje ako učiteľka v Anglicku spomínala ako sa jej kolegyňa v sobotu skrýva na pôjde, aby mohla pracovať. Deti si myslia, že nie je doma. Takú povalu by som brala hneď!
barbucha U nás je to náročné. Wifi nějak neutáhne 4 počítače, mobil a ještě telku, když jsou všichni doma
. U běžícího pásu je zástrčka.
Tak až budete stavět pro nejmladšího, bude to v cajku ![]()
Renusatko To je zvláštne. Nepomohol by WiFi extender?
paktofonika WiFi extender to celé jenom zhorší. Budeš mít poloviční propustnost.
Musím cvičiť mimo domu ale teraz už to zase zatrhli koronaopatrenia
. Som odsúdená zhnit.
byla jsem cvičit přesně třikrát. Příště půjdu počítám nejdřív v lednu. Já doma umím cvičit jenom tu jógu nebo něco podobného, neumím se doma zničit. A čas se mi taky blbě hledá.
continuity Jo aha. Tak lepší router, u nas to pomohlo?Resp.zaujimalo by ma, čo by si doporučila.
paktofonika My jsme na tom podobně. A router už kam vylepšovat prý není.
Sweet Potato Práve preto sa pýtam na názor odborníka, ak by nás to znovu postihlo, router nám práve naposledy pomohol ale čo potom?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.