clothilde tenhle ceskej vyrobce, Segra.segra dela specialni veci na kolo, ale je to takovy nevim no. Mne se treba ta zimni parka libi, ale nevim jestli je to tvuj styl.
Co jste si dnes koupili/y?
711990 diky. Vypada to dobre, saty si urcite vyberu. Ja, jako vetsina dalsich cyklistu v Holandsku, jezdim na kole v normalnim obleceni. Jen na zimu bych rada nejakou dlouhou, nepromokavou a teplou bundu/kabat.
clothilde no to je mi prave jasny, ze jezdis v normalnim, ale asi se hodi neprofoukavaci veci:)
711990 ted hlavne nepromokave ;)
bram Mne dneska jeden z DPD balil, urcite jo,tak na me cumel, ze jsem se musela podivat, zda nemam drobky na obliceji....no uz mam objednane DMko, Reserved na vraceni, tak uvidime! Nebyl spatnej. Ted v krizi bude rozvazet kdejakej model!
clothilde Co ARKET 3-in-1 series ? Kombinuji Fishtail parka a vnitrni bundu a je i vesta Jsem tedy v Praze ale casto to dam bez destniku a zvladla i prutrz ve Vysokych Tatrach :)
Karja to se máš, nám sem poslední dobou jezdí samý holky. Asi proto, že je to v ulici samej důchodce. Hezký kluky posílají do satelitů, kde je hodně mladých maminek :)
bram k nám vozí "dorostenec", vypadá tak na patnáct. Navíc teda jezdí dost brzy, takže často vyzvedává balík manžel.
clothilde tenhle kabat je primo na kolo, ale asi neni uplne nepromokavy
https://www.northshop.cz/zimni-bundy/zimni-zatepleny-cyklo-kabat-nikki-skhoop-black/
Karja No všetci "moji" DPD kuriéri boli mladý a vyzerali dobre. Hlavne ten na Slovensku, s tým som si už i tykala. Nemali sme tam totiž COS :D
clothilde možná se podívat na kabáty někde v jezdeckých potřebách? (ty delší taky mívají rozepínací rozparek vzadu)
Nevíte někdo o pěkných polobotkách anebo monkshoes? Hnědý a ne na úplně úzkou nohu. Zoufam si.
Konec výmluv ![]()

Pinot Noir myslim, ze ty tvoje dva pizduchy to bude urcite zajimat![]()
clothilde ja mam od minulyho roku bundu od agu (jezdim na kole do prace) a jsem spokojena moc, tahala jsem ji s kasmirovym svetrem i v zime:
https://agu.com/en/trench-coat-long-rain-jacket-urban-outdoor
Pinot Noir kluci mají novou průlezku?![]()
tina viktorka_od splavu jestli zase obeženou páskou i dětská hřiště, bude se to hodit ![]()
Sweet Potato Jů, to znám!! Před 3 lety měli v tatuum péřovku přesně z tohoto materiálu. Akorát měla střih do A, dole se dala stáhnout do kokonu a jak byla široká, schovala jsem do ní i termínový těhotný břicho v mý běžný konfekční velikosti... nádherná barva, moc ti sluší.
marieu Děkuju. Mám z ní radost.
Pinot Noir Dobrý nákup, to by se mi hodilo, jen nám už by se to nikam nevlezlo, škoda. Už teď máme z ložnice posilovnu
. Chlap leze do postele přes činky, já přes eliptikal, na chodbě zavazí běžecký pás a ještě se tam motají i kluci.
Chci svůj minulý život![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.