mitford sister Noo já chválím všechny nákupy, jo a minisukně je božská/něco o tom vím/
Co jste si dnes koupili/y?
mitford sister Hmm, sukně je odvážná.
Jos Jeee
já jsem před časem pozvala na oběd dvě hyeny..přišel mi super mail,obrázek hyeny s nápisem:pochutnala jsem si...taky mi to zvedlo náladu
Brioso jo vidis pravda s temi pasmy, na to jsem uplne zapomnela, to presne mame ted rozdelene, tech 5ghz ma ale kratsi dosah, se mi furt odpojuje nas. to nevim jestli je chyba nebo vlastnost teda, dikybohu mam na to taky odbornika:-)
Tak Betty díky :)
Pinot Noir tak to já taky :D
mitford sister To sis hezky zanakupovala :-). Odkud jsou ty šaty z druhého obrázku, prosím?
999 díky! to je šatokabát ze zary (v poslední době můj primární revír), obojí je to jeden produkt (první a druhá fotka)
mitford sister Aha
. Vypadá dobře.
Pinot Noir My jsme ho pořídili na jaře, zápůjčka jestli se nám vejde. Nevejde, ale máme ho
. Máme širokou chodbu v bytě, takže já ho moc nevyužívám, protože okolo se pořád všichni courají. No a hodí se, manžel často stojí na páse (vypnutém) s počítačem, protože je tam signál.
Môj otec je programátor a robí poväčšinou z domu a keďže usúdil, že má málo pohybu, tak má takto pás s vyvýšeným držiakom na počítač a pracuje na zapnutom páse. Ako nie zapnutom na beh, pochopiteľne, ale na chôdzu, takže chodí a programuje pri tom.
mitford sister Super nakup!
tu sukni bych nezvladla. Mam kozenou pod kolena a ani na tu nemam odvahu![]()
Zato mi dnes dosel ten mango kabat a JE BOZI!!!!!!!![]()
barbucha Jsou velmi pohodlné :-). Měkké a podpatek je nízký.
dnes jsem v nich poprvé, od rána téměř pořád na nohách a za mě super papučky.
mitford sister hezký nákup. Styling sukně super, mít na to nohy, jdu do toho hned.-)
Luna Tak to je super, vyfoť se :-).
Kammila To by mě zajímalo, kolik z nás si je koupilo :-).
Nový tetování![]()
Vilemina Tyhle nesezónní nákupy s trvalou hodnotou jsou nejlepší...
euridike on to byl upgrade staršího tetování, ale mám z toho fakt radost????
999 Mas fotku v SZ.![]()
Luna Dík ![]()
euridike on to byl upgrade staršího tetování, ale mám z toho fakt radost????
No aby ne...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.