slniecko ježíš, to je super top. Kéž by to měli v černým, já jsem hrozný prase. Ale možná že i ta bílá by nebyla marná. Mám z toho dojem, že se to od shora trochu rozšiřuje? Možná bych tam pupek nacpala. Achjo, potřebuju to zkusit.
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa a ešte som ti chcela napísať, že sa chystám na ďalšie kolo objednávania z ikei
. Len neviem či budem mať na to o polnoci nervy ![]()
barbucha do prace chodim ale, cez vikend mame to testovanie naroda
a kto chce mat moznost pohybu tak potrebuje test negat. Nemam problem sa otestovat aj ked sa spochybnuje spolahlivost ale nevieme kto akolki budeme pozitivni. Podla toho sa odvija aj praca . Dnes som sa dozvedela o jednej znamej s ktorej msnzelom sa pozname uz dlhsie a ta bola doma s pozitivnou dcerou 10 rocnou bez priznakov. Pani po tyzdni teploty po dalsom tyzdni dychacie problemy a to uz ju vzali na ventilator rovno a ze pozitivna. Dnes mu volali z nemocnice ze sa ma pripravit na najhorsie. Je to hrohne pani nebola chora ani stara a taky rychly zostup. Takze trochu tej depky sa nedazbavit. Ale toto patri skor do ineho vlakna
Mrakoplas Ja vidím i bez okuliarov, ale často ma bez nich bolí hlava, plus mám na nich filter modrého svetla, takže by ma bez nich okrem bolesti hlavy pálili i oči. Ja už nové okuliare kupujem druhý rok, ale teraz už sa mi poškriabali sklá, takže je to nutnosť, len ja sa bojím toho merania, raz mi totiž predpísali sklá tak aby som videla dokonale, ale v bežnom živote som s tým nemohla fungovať, a naposledy som našla skvelú pani, ktorá so mnou bola i von a tak, ladili sme to dosť dlho. Je to bežné? Ja som sa s tým stretla prvýkrát.
A aby som bola v teme tak v tomto pocasi a nutnosti byt doma viac ako inokedy pokukujem po novych zavesoch najlepsie nejakych horcicovych aby sa to tu farebne zlepsilo. Tak asi objednam z ikea

Ale to uz potom chce aj nejake deky, podusky,......![]()
Krehutka Díky, prozkoumám. Tchibo mám ráda, ale kalhoty mi tam moc nesedí.
Já jsem ochotná za ně dát v podstatě cokoli, budou-li to ty pravé. Tj ani velké v pase, ani těsné přes boky, ani moc dlouhé, ani šustivé, ani nepříjemné na dotek...
slniecko ježíš, to je super top. Kéž by to měli v černým, já jsem hrozný prase. Ale možná že i ta bílá by nebyla marná. Mám z toho dojem, že se to od shora trochu rozšiřuje? Možná bych tam pupek nacpala. Achjo, potřebuju to zkusit.
No presne toto som písala, keď to sem 999 dávala, že som hrozné nemehlo a ja a biele oblečenie... Ale tento top a sukňa je fakt podarená kombinácia, a asi by som to riskla a musela by som dávať extrémny pozor (hlavne na sukňu) ale u topu ma odrádza ten polyester.
slniecko je ten top taký ten scuba materiál?
paktofonika vôbec neviem. Ale ja sa obávam, že vyvalim strašne prachy za okuliare a nebudú dobre, lebo pri tom poslednom vyšetrení som bola úplne vytreta (zvalujem to na poporodny stav), očná bola zo mňa dosť nešťastná. Ja už po chvíli ostrenia a skúšania neviem povedať, či to je lepšie ako predtým..takže možno budem mať úplne nafigu skla ![]()
Potrefenáhusa jestli můžu poradit tak porcelanovy servis na běžné pouziti si nekupuj, leda tak něco, co lze dobře dokupovat. Moje děti byly schopné rozbít i arcopal. Ale hezkou vánoční snidanovou sadu využijete i to ohlidas
Mrakoplas na cvičenie mám legíny od Tchibo, skvelý pomer cena/výkon, už ich mám roky a nič im nie je. Teraz ale rozmýšľam, či to nie je náhodou tým, že málo cvičím
No ale nie sú samozrejme nijak zvlášť instafriendly, proste klasická, čierna nuda, viem, že sú teraz v móde rôzne farebné.
Mrakoplas No práve, že to keď ti neurobí tak ako si povieš, tak nakoniec ich nebudeš chcieť nosiť. Ja som mala tak na houby sklá, že som sa cítila ako v akváriu pod vodou. Rozmýšľam, že nájdem starý predpis a dám si zrobiť znovu tie isté sklá. To zháňanie rámov je oproti tomu lahoda i keď mi máloktoré sedia, ale tak v najhoršom prípade, kúpim znovu tie isté čo mám teraz.
Mrakoplas nechaj sa zmerať ešte v optike. Tam je optometrista na to školený. Teraz som dostala predpis na cylindre, prvýkrát v živote a tiež to bolo skôr horšie. Doktorka s tým bola hotová raz dva. Optometristka sa mi venovala a nakoniec to uzavrela konštatovaním, že nech si tam nechám to, čo nám teraz. U mňa je to ešte vylepšené tým veľkým rozdielom dioptri, takže niektorí doktori majú tendenciu mi písať na to slabšie oko silnejšie skla ako potrebujem, aby mohli dokorigovat to slabsie oko. Táto posledná mi dala 1 dioptriu v cylindroch na oko, kde optometrista žiadne cylindre nenameral
).
paktofonika ja mám jedny tiež prastaré dokonca z Tesca (tiež som im moc nedala zabrať :D) a sú skvelé, majú taký farebný pruh na bokoch, že to vyzerá, že mám pekný zadok
. Ale jedny sú mi malo, tak by som druhé nejaké pekné brala.
continuity no očná bola práveže precízna, merali mi zrak dva krát, druhý preto, že im to nejako nevychádzalo s tým, čo som im tvrdila ja pri naslednych očných testoch
. Boli na mňa dve a obidve zo mňa dosť zúfalé (a ja tiež, čakala som tam s trojmesačnym a 3 ročným dieťaťom dve hodiny).Podľa starých si nové dať spraviť nemôžem, tie mám obyčajne a teraz mám na jednom oku astigmatizmus a aj keď mám dioptrie malé, vidím dosť rozmazane.
Janulik03 to je strašné. ![]()
Janulik03 To je strasne. Já mám v nemocnici s c+ stejně starou spoluzacku, měla mozkovou příhodu, naštěstí jen lehkou, i to prý covid dělá
Janulik03 bože, držím paní palce ![]()
Já jsem si koupila cestou zlesa kytku na zlepšení nálady. 
Janulik03 tiež som chcela objednať z ikei závesy. Tak už mám v košíku aj lampu, rámy a kopec drobnosti, ktoré keď mi v košíku zrátajú, ma klepne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.