Jennyfor hej, mám podobný problém, a toto v pohode
999 je super, fakt vďaka!!!
ešte som zvedavá, ako si to tú úpravu udrží po praní, ale mám tušáka, že krčiť to bude ďaleko menší opruz ako niečo žehliť ![]()
paktofonika dakujeeem si uzasna. Na tebe urcite vyzeraju super jaskusim pohladat ine. Tento typ lemu nechcem. ![]()
Díky všem za tu kytku, líbí se mi moc. Chtěla jsem něco podzimního, fakt mi sedla.
Janulik03 Mne by sa hodili ešte nejaké s kapucňou, alebo i mikina, ale s takej lepšej hrubšej teplákoviny. Len nie polyester, alebo len trochu, tak ak by si náhodou na niečo podobné natrafila ![]()
paktofonika fuha tak to je tazka uloha pre mna. Skusim ![]()
marieu Inaugust má krásné věci a velikost hrnku je perfektní.-) Knihu začnu zítra, tak dám vědět.
nellielovett no, obojí se mi zdá must have... tak si to užij!
nellielovett ty ape leginy jsem neměla vidět!! ![]()
bram Jen pípnu, že ty mikiny jsou taky dobrý ![]()
Přišly mi ty černé Cos šaty s velkým hranatým výstřihem. Pokud do nich někdo chce jít, upozorňuju, že jsou z daleko silnější látky, než byste čekali. Je to silná hutná pleteniny, složení mají bavlna hedvábí, tak to překvapí :-). Velikost odpovídá, žádné XS je ve skutečnosti M
.
Přišly mi ty černé Cos šaty s velkým hranatým výstřihem. Pokud do nich někdo chce jít, upozorňuju, že jsou z daleko silnější látky, než byste čekali. Je to silná hutná pleteniny, složení mají bavlna hedvábí, tak to překvapí :-). Velikost odpovídá, žádné XS je ve skutečnosti M
.
999 právě o nich přemýšlím... ale teď se mit to zkomplikovalo teda... standardně si kupuju 38 a nebo S (snesu i 36 ale nechci to mít moc na tělo)... mám vzít S nebo M? z dekoultu se mi nic dmout nebude spíš naopak, ale mám zas cca 100 přes boky... děkuji za radu
jo a na COS je -30% na knitwear (a patří tam i ty šaty)
po dlouhý době nějaký nákup. Po tašce jsem koukala už dlouho a za 18,5 eura jsem ju tam nemohla nechat
černej spacák už mám dlouho, tenhle se mi líbí, snad mi bude a bude na procházky s vlkem dobrej
a ipad. ten zatím jen hledám a vůbec nevím, jakej koupit. nechce mi někdo poradit? Máme doma ten úplně první, ještě se ani neprodával v ČR a býval super. Teď chci novej kvůlí tý píííííííííp distanční výuce. Klasicej ntb děti ještě myslím neužijou (1. a 3. třída, třeťák si půjčil nějakej tabletonotebook od dědy na výuku IT, kde berou malování, mu stačí)
v merku mám nějakej ipad 10.2 2020. to je jakože klasika?
edit: ipad je už na cestě

999 ja nad nima dneska zas dumala, kdyz je 30 procent sleva... ale nejdu do nich, nemam na ne koule![]()
martek01bunda dobra.. tasku jsem nedavno vracela, nedrzela mi vubec na ramene a je fakt obri... ale tebe je vetsi kus zensky;)
999 teda ty jsou! ![]()
999 moc ti slusi. A objednala jsi i ty svetle pletene?
999 Tobě moc sluší
díky za info, ještě to zvážím...
tina Ty bílé jsem si neobjednala. Zatím :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.