nellielovett diiik preskumam v noci ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Taky jsem si chtěla udělat radost, takže hrnek na kafe a nová kniha Anny Bolavé.

nellielovett pěknej nákup a Bolavá má novou knihu! Super :)
Janulik03teplákové (mikinové) šaty dlouhé mají v zaře má je myslím paktofonika . https://www.zara.com/cz/cs/tepl%C3%A1kov%C3%A9-%C5%A1aty-p00962811.html?v1=63115583
crazydaisy ty zeleny jsem dnes drzela v ruce a nakonec je tam nechala a samozrejme je nemuzu pustit z hlavy.![]()
Ale vyhodnotila jsem je jen tak na doma,je to trochu muchlavej hadrik.
Zarinya jj, tak na doma a venčenie.
paktofonika muchlaji se na sobe?
ale jestli mas cerne tak to asi nebude tolik videt jako na tech zelenych.![]()
Zarinya Já měla dokonce koupený ty černý, ale nakonec jsem je vrátila. Teď mě to trochu mrzí![]()
edit ty černý mi přišly míň hadrovitý
Zarinya To jsem celá já
.
Ounz Díky! Ano, vyšla teď v pondělí. Těším se na ni už od září.-)
Zarinya nepríde mi, žeby sa muchlali. Už som ich i párkrát prala a v pohode, tvar nestratili, ale proste žiadna závratná kvalita to nie je...
paktofonika diky.
crazydaisy diiik tie sazdaju fajn este keby som videla ci je ten vystrih tesne ku krku alebo volny. Take tie gulate mi nesvedcia
nellielovett tak napiš jaká je, já si na ni budu muset ještě chvíli počkat..
Janulik03 Ježiš, tak to si přesně nevybavuju, ale moc velký ten výstřih určite není.
crazydaisy no aj tak dakujem , paktofonika maju ten vystrih tesne okolo krku tie saty prosim?
.
nellielovett Parádní nákup. Inaugust okukuju taky nějaký týden a teď se navíc můžu těšit na Bolavou! Ani jsem nezaregistrovala, že jí vyšla nová kniha. Tady vždycky pochytám bezvadný tipy.
continuity Úžasná kytka!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.