continuity teda ta je krasna!
Co jste si dnes koupili/y?
continuity Je krásná. Dobře jsi udělala.![]()
Garfie diky. Mě se to takhle zastrčené dokonce líbí![]()
Mrakoplas No ja mám práve asi štyri, to mi stačí. Ale sem tam pokukujem po farebných, páčia sa mi legíny od Gymglamour, ale takých je teraz všade habadej. Tak musím začať viac cvičiť, aby som zodrala tie nudné a mohla si kúpiť farebné :D
Mrakoplas ja som si tie posledné nechávala merať v optike u optometričky, doktorka mi práve namerala tie presné dioptrie a ja som videla hrozne. Ono je asi blbosť si nechať predpísať podľa starého receptu, mohla sa niečo zmeniť, ale tá super optometrička je na Slovensku a bohvie, kedy tam znovu budem môcť...
continuity to je tak krasna kytica ![]()
zajtra asi idem trhat nieco do vazy
Když se tu kupují ty závěsy, nevíte, kde sehnat nějaké dostatečně široké? Všude jsem našla šírku maximálně 145 cm a to je pro mě málo, potřebovala bych o dost víc a jsem strašně líná nechat si je někde udělat na míru... dá se to vůbec koupit, nebo nemá smysl hledat?
Inak tej pani ci som tu pisala. Cely ddn ba nu myslim aj na jej rodinu a vravim si ze to co sme ba jar citili ze sme akoby mimo diania lebo tu bolo v tomto smere nula pozitivnych tak teraz je to vsade okolo a stupa to. Bodaj by tie testy boli kurna spolahlive a zabralo to v sireni napriek vseobecnej skepse.
slniecko Tak to jsem ráda, že jsi spokojená :-).
Janulik03 držím jej palce ![]()
paktofonika ale dobrý optometristi sú aj v ČR. Já mám dobru skúsenosť zo Strossmayeraku, ale určite nájdeš aj inde.
Hwi myslím že budeš musiet dat ušit dá sa to aj cez než.zadas látku a rozměry. Dáš si poslat vzorky latok a potom už len zadat sitie a počkat si.
Hwi no ono to asi plyne z toho, že ty bytove textílie se bezne dělají v šířce 150 cm. A ty nestandardy asi nikdo nechce dělat na sklad. Ale na míru by neměl být problém.
continuity nechcela som, aby to vyznelo, že dobrých máme iba na Slovensku, to len ja rada chodím niekam, kde už som bola a osvedčilo sa mi to. Ale tak vzhľadom k tomu, že tie moje aktálne okuliare sú už na odpis, tak niekam zájsť budem musieť, ale zrovna v akutálnej situácii sa mi veľmi nechce, budem musieť počkať.
moora To me potesen i ty domaci potreby. Minule mi z celeho nakupu v ikea udelala nejvetsi radost sada kuchynskeho nacini za 29 korun![]()
Janulik03 continuity Děkuju, tak snad se k tomu někdy dokopu...
Mrakoplas Leginy z tesca jsou nejlepsi! Na jare jsem si tam koupila krasne zeleny a zatepleny, na podzimni tury na horach byly super.
nellielovett ty to budeš vědět. Potrebujem mikinove šaty ale aspoň po kolena. Vsetko co som videla je kratke ![]()
Janulik03 Wolfgangstore :) Pokud něco vybereš, dej vědět a já ti napíšu, jak to ve skutečnosti vypadá. Ty jejich fuckin big velikosti jsou trochu crazy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.