OliveOyl no jasně
objednala jsem v cosích slevách sukni a dva roláky (jako teda rolák ve dvou velikostech) na v účtu bylo ze sleva 68,10
...tak si myslím,ze jsem opravdu šetrná a umím nakupovat
Co jste si dnes koupili/y?
Maureen a za ty ušetřené peníze by sis mohla koupit něco hezkého na sebe, ne? :))
bram ano
přece za odměnu
999 Ted se vubec necitim na foceni
Ale uz je mam doma a slusi mi kupodivu.
Jakypak kupodivu. To be by slusel i pytel, umela bys ho nosit nápaditě.
Maureen To tedy rozhodně umíš
.
bram mam doma tu bundu a je skvela!
jsou mi trochu sirsi rukavy, ale to jsi psala taky?
No a budu asi objednavat dalsi veci.
Bundu prebirala od ppl kamaradka z domu, chtela ji videt a hned mi od nich doporucila heattech tricka.
Tak k tomu čoko-kávo-alkoholickému adventnímu kalendáři z čokoládovny Janek - ty čokolády jsou teda nejslabší článek, moc mě nenadchly, náplně nic moc a moc velký podíl mléčné čokolády, snad jen ty lanýže jdou. Káva a Žufánek super, ale čokoláda zklamala.
Potrefenáhusa Hele:
andulka01 ty sou pěkný, zrovna teda fusekle mi pretejkaj ze šuplíku
Pinot Noir a co tam dávají za čokládu? Já od nich koupila bombonieru, ta je určitě nad průměrem (ano ale měla jsem i lepší, třeba laderach), a pak bílou a mléčnou na ochutnání, mléčná mně nechutnala nijak extra, ale ostatníma byla přijata s nadšením, bílá dobrá. Hořkou jsem neměla, jen ty pralinky, tam mi ta kvalita čokolády přišla fajn. To spíš některý ty náplně mi přišly slabší.
Ale třeba kakao mají podle mě hodně dobrý - peču s ním, nápoj se ale taky chystám zkusit.
andulka01 prosímtě jak jsou na tom fusakle se sloźením? Já potřebuju hodně bavlněný..
Ounz jsou tam dvě tabulky lehce přes 30 %, když odhlédnu od toho, že mi mléčné nejedou obecně, tak je to takový průměr. I ty pralinky jsou ve světlé (nebo bílé, což mi nechutná vůbec) čokoládě. Kakao mají asi fakt dobré, to by potvrzovalo to, že za nejlepší považují ty lanýže obalené v kakau. Na mě je to prostě všechno moc mléčné a světlé a ty náplně nejsou povedené.
Ounz Prý takto: Hlavní materiál: 70% BAVLNA, 27% POLYESTER, 3% ELASTAN
andulka01 prosimte, ty maji kde?

Když jsou zavřené obchody s oblečením, tak terapie DMkem se taky počítá
Jo a Alverde má krásně voňavý levandulový sprchový gel.
andulka01 dekuji :)
Lamicka jee, tak to jsem ráda! Já jsem z ní taky nadšená, je krásně teplá a moc příjemně se nosí. Rukávy široký, ale aspoň se tam v pohodě vejde tlustej svetr. No a jdu se teda podívat na ty trička.. ![]()
Lamicka ja se snazim curaprox nasyslit vzdycky na jare, kdy maj hezky vesely barvy. nejradsi mam, kdyz maj ty svetle zeleny stetinky :D
Pinot Noir Ty už jsi ho vyrabovala?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.