crazydaisy dneska 200km neni zadna dalka,ale kde vzit taky cas,zejo....
a covid![]()
pecka continuity dekuji.:-)
crazydaisy dneska 200km neni zadna dalka,ale kde vzit taky cas,zejo....
a covid![]()
pecka continuity dekuji.:-)
Zarinya jeee to je super nákup![]()
Zarinya zrovna jsem chtela napsat, ze 200 km jeste jde, horsi jsou ted ty hranice na trase.
Ja hlidala mensiho mladyho pana dneska, jeste jsme mu pak s maminkou strihaly nehty, to teda byl boj. Vetsiho mladika budu mit od zitra po o do nedele odpoledne, musim vymyslet nejaky program. Vsechno zavreny, asi pujdem chvili ven a pak budem neco pect, on rad pomaha.
Maureen ta ti bude ohromne sluset. Vyfot se nam nekdy...
V jaké velikosti jsi ji vzala, prosím? Už jsem na ni koukala, protože na produktovce zaujala, no naslepo si úplně netroufám a vyzkoušení v butiku ještě dlouho nehrozí
.
Zarinya Krásný! Přeju, ať si ho užiješ do sytosti ![]()
tina vzala jsem si ji hned vcera a byl to celočerný nenápaditý outfit,v tydnu se blejsknu
wendulka vzala jsem XS (S neměli-byly ty slevy) s tím,ze mi bude moc tesná a vrátím ji..je to takový silný úplet a trochu povolí..v pase siroká guma..jsem 170/55...myslím,ze je to dobrej kup a bude to držák nadlouho
tak vezmi taky dvě velikosti a druhou vrátíš,pokud to není pro tebe problém..sukně za to stojí, jo a hezky hřeje![]()
Zarinya to je moc krasnej kočarek![]()
Díky. Ty jsi útlejší jak já. Ale i tak díky za info, to znamená, že by mi mohlo sedět klasické Sko
.
Vrácení by bohužel problém teď s omezeným pohybem byl, protože u nás DPD parcelshop zásilky jen vydává
.
wendulka no ja bych te taky tipla na S...s tím parcel shopem je to otrava,kdyz je z ruky,ja ho teda v miste taky nemam,ale mám ho v miste práce,kam dojizdím...
jinak si v COS neobjednavam,radsi vyzkousím,ale ted nám to holt korona zatrhla,tohle trajdání po krámech
ne,ze bych porad nakupovala,ale chybi mi to
Chtěla jsem si vyprat polštář, ale zjistila jsem, že sypek je na několika místech popraskaý, tak šel do popelnice. A koupila jsem si nový polštář. Teď zas bude trvat, než si ho oležím do pohodlna.
To je tím slintáním ze spaní, asi jsem vetřelec ![]()
viktorka_od splavu rozarka Maureen dekuju.:-)
Zarinya A co, nelaka te to dnes vyjet na prazdno?;-) U nas je krasne
Karja u nás je mlha ![]()
Karja jakoze bych si tam dala plysoveho medveda a sla jo?![]()
Hele nastesti bydlime ve ctvrtem patre bez vytahu tak to ozelim.![]()
Ale po byte jsem ho zkusila.![]()
a taky tu mame krasne,slunecno,uz nekolik dni.
Ať se brzy vytvaruje! Za chvíli bude určitě zas pohodlnej.
Já jsem o víkendu vyhazovala kuličkovej kojicí polštář, kterýmu rupnul ten vnitřní povlak... Naštěstí jsem byt zachránila před nejhorším a zlikvidovala škody těsně před katastrofou. Tímto zdravím žluťásek
Náhradní polštář jsem pro jistotu koupila s jinou výpní.
Měli jsme dnes v plánu výlet, ještě mě navic chytla migréna, tak sedíme doma.
Když uz jsem v tom nakupováním vlákně, tak se můžu svěřit, že jsem naobjednala vánoční dárky a nějaké propriety do adventního kalendare, ale už nechci žádnej eshop ani vidět. ![]()
barbucha jsme moc blízko u letiště, tam je nejvíc mlh
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.