whiskas Tak a teď jsem zjistila, že tu furlu na e obuvi zlevnili, tak jsem si ji odklepla. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Poéma
ty jsi dobrá. Kde jsi tu informaci našla? Mně přijde 2 sportovnější, 1 všestranná, ale je menší. Jsem zvědavá. Ale fakt mám chuť objednat i tu druhou. Škoda, že jsou zavřené obchody.
whiskas myslím tu první
ionicera Tu 2? Nebo 1? ![]()
Já ji také objednala na e-obuvi, ze stejného důvodu. Zlevnili i tu druhou. Sakra, co mám dělat? ![]()
Tak Betty Hurá, mně se taky líbí.
whiskas Ano, je to černá semišová GE6 Mila Suede E1 GE6 11 01 01 Noir 001
Novinka

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Už jsem měla jednu podobnou coccinelle semišku a byla s ní moc spokojená.
whiskas Právě na e obuvi mají tu délku uvedenou, jukni, a na zkrácení je tam dostatek dírek, navíc po obou stranách popruhu.
ionicera Tak pokud máš osobní zkušenost, je to o.k. Mně se opticky také líbí :-).
whiskas No odklepla jsem si tu druhou. Strašně se mi líbí.
PoémaFakt? Jsem nepozorná
. Já na ni tedy poprvé koukala na Zalandu, na e-obuvi jsem zaznamenala slevu, ale asi jsem blbě četla popis. Děkuju.
Maureen Díky, uvidím, až dorazí :-).
Poéma Pro mě je ideální délka popruhu kolem 90 /95 cm.
whiskas Doufám, že brzy neslevní i tu coccinelle, to by mě mrzelo. Tu furlu č. 2 tam sleduju už pár dní a jak jsi ji postla, tak jsem se na ni zas koukla a hele sleva! No nech to tam!
ionicera To chápu :-D. Pořád na webu hledám rozsah toho popruhu ...
whiskas Já zas pořád váhala kvůli velikosti, mám hodně podobnou Marco Polo a je dost malá. Nic se mi tam nevejde. Tahle by měla být krapet větší, taky jsem to pořád poměřovala. Z e buvi to chodí rychle, tak jestli ji nebudeš ještě mít, tak ti to změřím. Popruh neřeším, chci ji nosit jako crossbody a líbí se mi i kratší.
whiskas jestli je to z eobuvi, klidně si objednej i tu druhou a pak můžeš jednu vrátit. Vracení je bezplatné a peníze vrací dost pružně.
ionicera Mně se právě taky líbí kratší popruh (navíc jsem mrňavá) a často se mi stává, že popruhy jsou mi moc dlouhé. Kdybych si byla jistá, že jde nastavit rozumně krátký, tak jsem ji rovnou objednala :-D.
Kokoska To je fakt. :-)
Objednala som lavicu do jedalne. Pocet stravnikov rastie stoliciek by tam uz bolo akosi privela. Som zvedava ![]()

ta je krásná!![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.