Jsem si říkala, jak jsem se ocitla v nakupovacím vlákně, sem vůbec nechodím :)
Dobře jsi udělala. S miminem na krku člověk fakt nechce řešit trilion kuliček po celym domě ![]()
Jsem si říkala, jak jsem se ocitla v nakupovacím vlákně, sem vůbec nechodím :)
Dobře jsi udělala. S miminem na krku člověk fakt nechce řešit trilion kuliček po celym domě ![]()
Objednala jsem si kabelku, jsem zvědavá, jaká bude v reálu, protože na různých webech jsem našla různé rozměry :-D. Váhala jsem ještě, jestli nevzít červenou, ale jak tady někdo podotkl, odstín červené je na produktovce ošemetný.

Líbila se mi i tahle, ale nikde jsem nedohledala, jak má dlouhý popruh a navíc nemá vnitřní kapsu na zip (což byl jeden z ukazovatelů pro výběr).
![]()
Maureen Ta je parádní
.
whiskas hmmm, ta Furla by se mi líbila...
tina taky se mi líbí furla:-)
tina viktorka_od splavu Jenže Furla jsou obě
. Předpokládám, že píšete o té druhé, ale tam mi chybí délka popruhu(moc dlouhé nesnáším).
whiskas tak každopádně je vidět že se dá zkrátit
whiskas hlasuju pro č.2![]()
whiskas kabelka se mi líbí, dobrá volba.
Maureen Jenže já už objednala č.1
. Asi by bylo trochu divné si objednat hned další ... Ale tak, obchody zavřené, mohla bych je okouknout.
viktorka_od splavu Ano dá, ale otázka je o kolik. Někdy jsou ty popruhy fakt dlouhé (pro mě) a kabelku moc nízko nesnáším. A tady u té nepřiděláš ani dírky navíc. Ale líbí se mi, to jo.
Tak Betty Taky dvojka, předpokládám ![]()
.
Ještě chvíli a já snad objednám i tu druhou
, pro jistotu.
whiskas mně se víc líbí ta první. Teda vlastně ta se mi líbí a ta druhá ne.
Pinot Noir
To ti závidím, mně se (jako obvykle) líbí obě. Tu druhou jsem nenašla na webu Furla (kde by mohl být lepší popis), tak jsem vzala tu první.
A díky :-).
whiskas Musím se smát. 2 dny ležím v kabelkách, protože se mi teď 2 rozbily. Ve finále zůstala ta furla, která se líbí tobě a tahle coccinelle.-https://www.eobuv.cz/kabelka-coccinelle-ge6-mila-suede-e1-ge6-11-01-01-noir-001.html
Dneska jsem objednala tu coccinelle a nad furlou váhám, protože mám hodně podobnou, jen malinko menší. :-)
A mluvím o furle č.2
whiskas Délka popruhu je v maximu 128 cm. O kolik se dá zkrátit nemám tušení, ale snad ti i ta celková délka pro představu nebo poměření postačí. A taky tedy se mi víc líbí 2.![]()
ionicera Nejde mi rozkliknout odkaz, ale vygooglila jsem Milu suede? Já na ni koukala v Coccinelle, ale v jiné barvě a ne v semišové verzi. Je pěkná, ale nesmí být poloprázdná. Jo a prodavačky v Coccinelle mi říkaly, že si zákaznice "stěžovaly", že jak nemá podšívku, tak se vnitřek chytá na různé předměty, ale osobně to vyzkoušené nemám :-).
whiskas tak at se ti dobre nosí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.