Miru mam taky stol tak je to presne k nemu
Co jste si dnes koupili/y?
tak to je super! Moc se mi líbí design, použité materiály i barevnost. Fakt hodně dobré...
(a ještě ke všemu je to takové festovní, pevné. To mám taky ráda...)
Miru dakujem
Janulik03 Mám dojem, že stul jsi kupovala tak před rokem, ne? Lavice je krásná a pojme i víc strávníků ![]()
Janulik03 moc hezky nakup :) ale ty mas doma vsechno hezky :D
razorblade Pořád přemýšlím nad těmi tebou koupenými šaty, docela by se mi hodily, ale netroufám si je bez znalosti podrobností koupit. Mohla bych tě poprosit o změření těhle konkrétních? Budu moc ráda za SZ.
Poéma domu se dostanu az kveceru, snad si vzpomenu![]()
rozarka stol uz davnejsie a vtedy som ju chcela a nemali rozmer potom sme kupili stolicky a teraz nastal cas aj na lavicu. Uz je nas stardartne 8 aj s krpatou a to je dost.
razorblade ty si zlata, dakujem ![]()
razorblade To by mně bohatě stačilo, já se když tak lehce připomenu.
Moc díky předem.
Janulik03 Lavice je fakt skvělá...![]()
Sweet Potato Mně se líbí nastejno a navíc jsem zjistila, že tu, kterou vlastním je fakt podobná, jen hranatější, ale velikost, materiál v podstatě totéž, takže změna objednávky a budu zvědavá na dvojku :-D. Navíc, podobnou té první má i Coccinelle a další.
Janulik03 Tak je skvělá
.
Boty do práce a zpět. Žádná hitparáda to není, ale na odhrnování sněhu před garáží ráno 4:30, potom D1, firemní parkoviště a 18:05 zase domů dostačující. Kožené s kožíškem za 878,- i s dobírkou.

Janulik03 pěkná lavice
Tak este som objednala pulover. Dufam ze nepride len handra na podlahu lebo nepoznam vobec eshop. Vyskusame ![]()

Janulik03 to vypadá moc dobře! Odkud?
Janulik03 já myslela to triko ![]()
Lavice je moc pěkná, ale pokud nebude u zdi, chybělo by mi opěradlo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.