Poéma tak jsem je omerila, snad to bude k precteni. Ale mysli na to, ze jsou elasticky... ja takovyhle rozmery pres hrudnik fakt nemam![]()

Poéma tak jsem je omerila, snad to bude k precteni. Ale mysli na to, ze jsou elasticky... ja takovyhle rozmery pres hrudnik fakt nemam![]()

Klikla jsem na nejakou reklamu, co na me vyskocila na FB, a objednala jsem si mikinu s potiskem uniformy admirala Nelsona.![]()
A mam tam jeste i par dalsich favoritu. Kdyby tady byl nekdo podobne postizenej, tady je odkaz. ![]()

Tak jsem se dnes těšila do práce na balíček z COSu - na ty černé nové kolektivky... mně fakt nejsou souzené... nejdřív problémy při objednávce... a výsledek...? Místo šatů mi poslali jakousi mikinu ![]()
Na faktuře jsou uvšem uvedené šaty...
Ach jo...
razorblade Uaaaa! Hrozně by mě zajímalo kam si tuhle mikinu vezmeš. A taky moc přeju, aby potisk byl kvalitní, tuhle jem jeden celopotisk držela v ruce a nicmoc. Dáš doufám foto pak :-)
razorblade jako wow! díky!
razorblade Nechci malovat čerta na zeď, ale vypadá to jako přeprodej z aliexpressu a dle recenzí na takovej ten divnej plavkovitej materiál
vše zara

nevím na co tohle budu mít, ale budiž:

razorblade Super, přečetla jsem vše v pohodě, díky mooooc! Přes hrudník je nenarvu.![]()
![]()
Poéma jsou fakt elasticky a natahnou se hodne. To bys fakt musela mit obrhrudnik, abys ho do tohi nedala. Ja mam velky prsa i siroky zada a v pohode
mitford sister Pěkné! Včetně toho "nevím na co tohle budu mít"
. A zajímají mě boty Zara. Občas bych si tam i nějaké vybrala, ale neměla jsem možnost zkusit velikosti - jestli sedí jako obvyklá čísla. Kvalita o.k.?
fija
to naštve.
razorbladejaká je to velikost prosím, natáhly by se i na hrudník 105 cm? ![]()
whiskas neměla jsem nikdy problém s kvalitou bot ze zary. ale zase tolik jich nemám a hlavně, vzhledem k tomu, kolik mám bot, neonosím je tolik, aby se vada projevila :)
mitford sister
já myslela spíše, jestli sedí velikosti a jsou pohodlné. Jednou jsem zkoušela botyv H/M a nic moc tedy, ovšem nebyla to žádná premium řada, asi nebyly ani kožené.
Každopádně jsou moc hezké.
razorblade Kdybys to měla "S", tak bych měla šanci se do "L" vejít.
Já mám sice záda úzká, ale ta prsa, ta prsa.![]()
JankaM jj, mam L a pres hrudnik v pohode
whiskas neměla jsem fakt nikdy problém. zara má komfortní vrácení, tak kdyžak pojednou zpátky. chtěla jsem hlavně tu mikinu
mitford sister Děkuju.
razorblade andulka01 ta bude do snemovny jako delana. Jeste lepsi by byla na navstevu v Lanech, tech vyznamenani!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.