viktorka_od splavu Bodum neni v CZ web? Ty jo, promin! Myslela jsem ze v pohode nebo ze ji treba preprodava nekdo online v Cesku!
Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 viktorka_od splavu Bodum se tady prodává, ale teda elektrickou konvici jsem ještě neviděla :-(
continuity Lamicka Se psem chodím na střídačku v lowách, keenech a vivo barefoot. Doporučuju všechny, jen asi do těch 4000,- se nevejdete. Zas ale nachodíme kilometrů, tak bych to moc nešidila.
0zero7 jj jak rika Garfie, znacku bodum tady prodavaji, ale tyhle konvice ne
Ty šaty jsou super, strašně bych je chtěla, je to pytel jak dělanej pro mě a určitě bych v nich vypadala jak filmová hvězda
ale vůbec pro ně nemam využití
a zvlášť teď... jako na vycházky se psem by jich byla škoda asi...
Malenge díky za info! Tak nic, nic pevného nechci, strašně jsem zpohodlněla ;)
jinx Krásnej
.
bram Škoda, že nevím, které jsou ty lesba šaty, když jsou tak úúúžasné
.
bram no ja myslím, že sú tenšie. Čo sa týka veľkosti, tak mám XS, sú oversize, takže by som brala skôr menšiu veľkosť.
barbucha to chápem, sama som si na zimu nechcela nič kupovať, ale tej zľave som akosi nemohla odolať.
viktorka_od splavu pekna a v cesku dostupna je i dánská emma stelton, matna, leskla, cerna, seda, svetla...

whiskas odkaz je o dve stranky zpatky, taky jsem se ptala.
viktorka_od splavu anebo fellow, tu mam já a dělají verzi na sporák i elektrickou. Je primárně vyrobená na správný zalévání filtrovaný kávy, ale je super a hezká. Pokud neděláte filtr koupila bych tu od jinx , ta je moc pěkná
paktofonika Jám ty lesba šaty černé i bílé
a jsou fakt super. ![]()
A ty bílé neprosvítají.
viktorka_od splavu neni vubec zac
jinx ta konvice je super! Zařazuju mezi favority, až nám odejde ta stará.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.