paktofonika ty jsou krasny, takovy jsem moc chtela z Muskat optiky, ale vubec mi neslusely:D
Co jste si dnes koupili/y?
711990 to sú ony
a sambo si kupil úplně priehľadné.
paktofonika moc ti je zavidim!:)
Kokoska Díky, spíš jsem myslela servis obchodu, dopravu a tak.
Ounz 711990 Fishtail khaki parka od Arket? Jsem na tom stejně, jako Ounz ... prostě jsem tak dlouho váhala, až nebyla a v tom okamžiku jsem si přišla jak blbec. A teď to opakuju s tím jejich kabátem. Čekám, jestli naskladní menší velikosti v hnědé barvě a v živých barvách vidím, že mi nakonec unikne i ten černej. To je snad choroba...
Mirka to bylo v poradku, potvrzeni objednavky, oznameni o odeslani, dodani teda trvalo asi 10 dni, ale v poradku.
Kokoska Díky moc! Manžel tedy zjistil, že do vybrané aktovky nenarve noťas, ale já si určitě dřív nebo později něco vyberu![]()
marieu já normálně tolik neváhám, no vymstilo se mi to. Z arketu jsem měla jednou objednávku a moc mi to nesedělo, vracela jsem, do toho se mi znova nechce. Já rozhodně mám co na sebe, jen po tamtý občas teskním :)
711990 a iný tvar si neskúšala? Myslím, že v tejto farbe tam mali i iné.
Mirka maji hezke veci. Ta kuze na me kabelce vypada dobre, je takova hrubsi a klopa hladka, nabarvene je to stejnomerne, zadne fleky ani šrámy. Snad to bude v poradku.
Kokoska a co to máš za značku? Já začátkem léta koupila tu světlou Coach - dávala jsem sem fotky, jestli si ji mám nechat. A trochu mě překvapilo, jak se na rozích začala šoupat. Od té značky jsem čekala trochu víc a koupit ji za plných 10, tak nadšená nejsem.
Ounz v té khaki byla totiž zatraceně dobrá. Nicméně střih se zřejmě ujal, třeba nás napřesrok překvapí..
Kokoska Moc pěkná! Si zasloužíš nějakou radost, já si koupila aspoň novou vůni.
edit. Jsem si nekoupila zimní boty a parku, páč jsem si říkala, že to nebudu potřebovat. A taky ne!
marieu počkám si ![]()
paktofonika tvar mi skusi, barva ne;) sedi mi jen zelvovina a tu uz mam odjinud:)
Mirka Já jsem si jednou objednávala a bez problémů. Kabelka dorazila během tří dnů :-), až jsem nechápala tu rychlost.
whiskas dík. Mně se tam na jaře moc líbila jedna Vivien Westwood, ale pak jsem si koupila Furlu![]()
Kokoska Znovu jsem mrkla na tu tvoji a je fakt moc hezká. Na rameni sedí dobře?
Mirka
to je hned. Jen tu Furlu tam bohužel nemají. Já tam kupovala Coccinelle.
A Coach se ti loupe, jo? To bych nečekala.
Vivienne Westwood má jen samé divočiny, ne
?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.