Mirka ja mam dobrou, ale recenze jinak nejsou nic moc:(
Co jste si dnes koupili/y?
tina Máš na mysli recenze na Wardow? Tak jsme asi měly jen štěstí?
whiskas jo, v docela dost recenzich bylo, ze jim poslali vadny zbozi a s reklamacema delaj trochu fory
tina Aha, tak to jsme měly fakt štěstí :-).
711990 Aha, som to zle pochopila. Ale farieb mali asi 5 alebo 6 myslím. Ja som zostala prehlasovaná, že čierne sú na mňa tvrdé a ja som uznala, že úplne priehľadné sú na mňa chladné. A v želvovinových vyzerám babkovsky, ale tie tvoje sú veľmi pekné.
711990 a jake mas bryle? Ja mam podobny oblicej a zacinam shanet neco
paktofonika jj ja vim, jeste se mi libily zeleny, ale to mi prislo neprakticky, posledne jsem si koupila uplne nesmyslne vinovy bryle a pak jsem je nenosila....:) jinak souhlas, tahle barva je moc pekna a prijemna. Mne bohuzel neslusi ani ty uplne transparentni:(
Candance uplne obycejny zelvovinovy raybany v tomhle tvaru. Vybirala jsem v Easy optic, daji se tam uplatnit benefity a mivaji i slevy v ramci dnu Marianne apod.
711990 Aha, som to zle pochopila. Ale farieb mali asi 5 alebo 6 myslím. Ja som zostala prehlasovaná, že čierne sú na mňa tvrdé a ja som uznala, že úplne priehľadné sú na mňa chladné. A v želvovinových vyzerám babkovsky, ale tie tvoje sú veľmi pekné.
Safra, presne takovyhle mam pocit ze sebe, tak uz vim, do jakych barevne jit. Moje spucasne maji poloutrzenou nozicku a dosluhuji.
711990 Tie Rayban sú dosť podobné. Nemala si predtým trochu iné, viac okrúhle?
Karja a aké máš teraz?
paktofonika nene, mam jen tyhle, ale asi na mym obliceji pusobi kulateji:)
711990to je super, nejakou takovou predstavu mam
Candance chce to zkusit, no, ale jsem s nima spokojena i ted, kdyz jsem extra pribrala. Vic mi slusely pred 10 kily, ale tak na to snad zas nekdy dojde![]()
whiskas da se nosit na rameni za to kratky ucho, ale to je az skoro v podpazi, takze nic na zimni bundu. Dlouhy popruh je textilni, po hladkem to klouze, na vlnenem kabate dobry. Ale ja to nosim krizem, je nastavitelny.
Ale ty jsi asi chtela mensi velikost.
paktofonika Ty jo, takovy ,,obycejny cerny,, ja to asi nedohledam. Ale moc pekny, vid 711990 . Jako mne se hodne libi ta zelvovina, ale jsem do ni takova unyla, myslim, ze ji mit nemuzu.
whiskas Furla byla z eobuvi. Ne, VW byla krásná klasika na A4.Coach se neloupe, ale hodně rychle začaly být vidět známky nošení
Karja no ja som si vravela, že ak nie čierne, tak želvovinové budú tutovka a ono nie, vyzerala som v nich strašne.
paktofonika Hmm, jako ono musi.mit clovek asi vyraznej oblicej.
Karja mas hezky! Ale zelvovina ti slusi, jen to odmitas:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.