Evaeva já jsem jim nechávala dole nějaké nerozbitné ozdoby, se kteryma si mohly hrát.
Co jste si dnes koupili/y?
continuity my žádné nerozbitné nemáme, jak jsme si zařizovali domácnost nedávno. Zároveň ale nemáme ani žádné památeční nebo exkluzivní, já doufám, že škody nebudou velké, zatím nebyl problém.
Evaeva já taky neměla no. Jeden rok si dítě přálo pod stromeček fialovou kouli. To jí byly myslím 2,5. A jak všude chodila a o ničem jiném nemluvila, sešlo se nám jich asi pět. Všechny nerozbitné a dost otřesné ![]()
continuity možná je na čase nějaké pořídit![]()
ale určitě do barvy, co máme, dokud mi tam děti nevěší vlastnoručně vyrobené
Evaeva no to je taky výborné období. ![]()
continuity už jsem se s tím smířila. Myslela jsem si, že to nastane už letos, ale všechny kroužky jsou zavřené, tak až za rok. Každopádně nebudu mít to srdce jim to odepřít.
Zu my sme kvôli psom nikdy stromček nevynechali. Záujem prejavili, jasne som im to vysvetlila a v pohode. Normálne s ním boli i sami doma.
no tak moja minulý rok rozbila šesť gúľ kým som ich stihla upratať všetky z dosahu
A stromček sme mali ozdobený nakoniec len v hornej tretine, lebo inak to nešlo. Ale vyšplhať sa naň teda nepokúšala. Tento rok uvidíme, vyzerá byť už o dosť rozumnejšia, možno ho ozdobíme aj celý, ale len nerozbitnými ozdobami
Ja většinu toho vánočního cirkusu dělám kvůli dětem. Být bezdětná, zaplatím si apartmán někde v Itálii na horach a do vázy strčím větev.
Moje řeč. Teď jsme pár let neměli žádný děti na vánoce, tak byl klid... letos ale vyhrožujou že přijdou haranti na 24., tak budu muset nějakej stromek ozdobit. Mě to moc nebaví, pokládám to za značnou vopičárnu a bordelu je z toho... větev mi úplně stačila.
Já snad budu muset vyvěsit i světýlka na balkón, značka cirkus jede ![]()
A jinak včera přišla parka a klínový řemeny to jistěj. Neni úplně špatná, ale že bych z ní skákala nadšením... nějak nepřeskočila jiskra.
Navíc milostpán pravil, významně mi hledě do ksichtu, že vypadá líp zezadu než zepředu
No, už to asi holt neni pro mě.
Ja som dnes natrafila na kreatívnu sadu na zdobenie gúľ. To sa mi zdá super pre deti, aby si mohli ozdobiť svoju vlastnú guľu.
jezis ja jsem tak happy, ze uz u nas nikdo nechce zdobit. Zas jsem si vzpomnela na ty gelovy svicky ![]()
barbucha Mě ta parka utekla a moc se mi líbí, tak se drze zeptám, zda bys ji místo klínových řemenu neposunula ke mě? Z tel mi nejdou sz, až budu u compu, napíšu.
Oukej, ale jedině nějak rychle, ať na to nemusim myslet, už ji mam zabalenou na odeslání... Je to "M" a je volnější (ale stahovatelná v pase) - myslíš, že ti bude? Resp. že ti nebude moc velká ![]()
No nic, mrknu se na účet kolik mi za ni strhli, pak se teda nějak ozvi!
barbucha Taky bych brala M, takže to vidím ok. Po deváté napíšu sz. Díky moc!
paktofonika ta naše si do ozdob loni na návštěvách chodila pinkat packou jako kočka
pod dozorem to bylo v pohodě, ona ani normálně nikdy nic nezničila, ale domů jsem se bála...
711990 moje děti povalily stromek obě. U babičky. A střepy byly. I něco myslím strhly a rozbily, aniž by strom spadl. Takze já tě naprosto chápu. ![]()
jsou teda i ozdoby neskleněný....![]()
Ještě jsem si vzpomněla, že syn rozbil ozdobu na stromku i v jednom obchodě. Tak dlouho je chodil hladit, až něco spadlo...![]()
A ja blahova som si tento rok kúpila konečne pekne gule na stromček
. Starší o to nejavil nejak záujem ale vidim, že mladší je väčší kvietok. No, bude zábava.
Mrakoplas odjakziva ty nejhezci a hodne krehke davame nahoru, jsou tam i lip videt:-) no a u nas se zdobi spolecne, takze osahat si co jde meli moznost a nikdo jim nebranil. ja ale nejedu zadne ladeni do do barvy a vytuneny design, pro me to s Vanoci nema nic spolecneho. nemit stromek si vazne neumim predstavit a netravit Vanoce doma-to leda s tou dovolenou v tropech, jednou urcite:-)
taky si neumim predstavit vanoce bez stromku a dodnes si pamatuju zklamani(jako dite),ze babicka s dedou stromek nemeli,jen nakou vetev......
Druhe prarodice jo a obdivovala jsem jejich ozdoby,zas neco noveho.![]()
Zarinya jedni moji prarodiče mají umělý ne moc pěkný stromek a podle mě ho uklízí ozdobený a každý rok jen vytáhnou. To taky není nic moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.