Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 09:12
Reakce na continuity:

711990 on bude, ale čo ty?

Ja většinu toho vánočního cirkusu dělám kvůli dětem. Být bezdětná, zaplatím si apartmán někde v Itálii na horach a do vázy strčím větev. 

​Ja jako svobodna a bezdetna vanocni vyzdobu uplne ignoruju! (driv to bylo i diky malym,u bytu s minimem uloznych prostoru) Stromecek a vyzdobu si chodim uzit k nasim, ktere podeziram z toho, ze to delaji jen kvuli svemu nejmladsimu diteti - mne

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 09:12

Evaeva ja mam taky umely,ale 180 velky,pekny husty.Je to nutnost,protoze nemam chut po odstrojeni zametat celou chodbu a schodiste ze ctvrteho patra.

Ale,ti tvoji maji nejaky pidi,kdyz neodstrojuji,ne?To ma ted babi takovej asi tricet cm vysoky.No,ale ted uz nejsem dite.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 09:16

Zarinya je celkem malý, ale hlavně fakt blbý, třeba místo špičky má takové světýlko. K tomu uklízení, u nás se odjakživa odzdobený stromek shazoval z balkónu:)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 09:23

Ja si zdobim jenom vetvicky ve vaze, kdyz na stromek nemam prostor.

Jeste musum letos vymyslet jak. Loni jsem si sive vyrobila takovy masle, ale letos se mi asi uz moc nelibej

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 09:54

Evaeva to mají tcháni, umělý stromek, ale tak nejmíň 30 let starý. Oni si libují, jak pořád vydrží, ale je prostě strašný! Vypelichaný, jen holé větvičky, které jsou geometricky pravidelné, v přesných rozestupech, rovné, jak když střelí. Dnes ty umělé stromky, vypadají autenticky, ale tento byl strašně škaredý už jako nový . Já se vždycky koušu do jazyka, protože se mi chce děsně smát, když to vidím

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 10:05

Evaeva to jde mozna na sidlisti,tady to proste nejde.

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 10:10

Zarinya ty kavkazské jedle vůbec neopadávají. Já bych teda asi radši, kdyby trochu opadávaly, místo toho divného hnědnutí a sesychání :( A vůbec nevoní. Stýská se mi stromcích, jaké mají moji rodiče, z prořezávky, z lesa. Nejsou třeba vzhledově dokonalé, ale voní a jsou krásně čisté. Ty z plantáží bývají zaprášené, předloni jsme měli při zdobení úplně černé ruce.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 10:12

Pinot Noir to presne majú naši, a novému stromčeku sa vytrvalo bránia. To proste nejde ozdobiť tak aby to vyzeralo dobre

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 10:13

Pinot Noir ja jsem s tim umelym spokojena,no akorat nevoni.

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 10:23

Zarinya já už právě o umělém taky uvažovala, po téhle zkušenosti, ale loni jsme naopak měli krásný, i trochu voněl, takže zatím zůstaneme u živých. A chtěla jsem koupit nějaký krásný umělý těm tchánům, ale muž říkal (a má pravdu), že tchán by byl na prášky z toho, že má to 30 let staré strašlivé pometlo vyhodit.

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 10:24

betsey no přesně, za nový by byli naštvaní.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 10:27
Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 10:34

Pinot Noir Úplně to vidím a děkuju Ježíškovi, že nikoho takového v okolí nemám! Všude (já, u mámy, u polotchyně, u kamarádů) jsou živé, krásné a voňavé stromečky. K sobě budu mít vlastnoručně vybranej z takový miniplantáže někde u Sázavy, mám v plánu vzít nějakýho křivýho mrňouse. K mámě, kde trávíme 24., kupujeme ve dvoře u Faustova domu, chodíme vybrat pěšky, krásná procházka, milí lidi a fakt nádherný stromky. A nemusíme je odnášet hned, do 23. nám je uskladněj, to úplně super, pak jen zajedu autem a kluci mi ho naložej. 
Zdobíme všichni na 24 dopoledne, odjakživa. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 10:43

Jeste jsem si vzpomnela na jednu vanocni krivdu.25.12 se jezdilo k tem prarodicum na obed co meli tu vetev a pod ni darky jen pro sestrenice.

Oni totiz rodice s nima meli dohodu,ze jim pred vanoci dali penize at na koupi darky a teta nechtela tak dostavali darky.Ovsem jako deti nas o tom nikdo neinformoval,vsak to nosi jezisek......

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 11:02

Zarinya to je ale obrovská křivda, nechápu, že to nikomu z dospělých nedošlo.

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 11:09

Zarinya my stromek rozstrihame zahradníka nuzkama. Kmen jde do kamen a větve do popelnice. tahat po schodišti si vubec neumím představit. 

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 11:12

Zarinya no to je pěkné s těmi dárky. 

U nás posílá peníze máma, ale pokud jsme o vánocích u nich, tak mi řekne, ať něco přivezu. Tchýně jenom řekne ať něco přivezu. Takže jak jste tady psali o tom počtu dárků, tak já mám pro každé dítě třeba 5, zda se nám to s muzem strašně moc a nakonec jsem ráda, když jim tady něco zbyde. 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 11:15

continuity Jakože babička (tchyně) nedává dárky svým vnoučatům? Že je prostě máte přivézt? No teda

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 11:19

continuity jo,tak jeste k tomu koupit zahradni nuzky....

no necham si svuj umely,ja ho mam rada a i voni,sice ne jak pravy,ale tak vanocne.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 11:20

Evaeva je zajimavy jak se detske krivdy zarejou do mozku.