Zarinya mě to nepřijde jako úplně dětská křivda, ve smyslu, že je to blbost. To klidně může ovlivnit vztah k babičce na celý život. Fakt mi přijde zvláštní, že to nikomu dospělému nepřišlo divné. Mohli jste třeba dorazit později, aby si to oni rozbalili sami nebo tak něco. U svých dětí bych to nedovolila.
Co jste si dnes koupili/y?
Evaeva no,jinak jsou vsichni uzasny tak,ze na ne nemuzu rict kriveho slova.Holt ani rodice nejsou neomylni.
Zarinya tak to je dobře
andulka01 tak babičce je 80 a navíc je přesvědčena, že krámu mají dost, ona je k narozeninám místo dárků vezme radši do cukrárny. Děti to berou, takze já mám pochopení.
O Vanocich spíš chce, aby tam něco meli, protože oni si svoje dárky nechávají až na naší návštěvu.
Zrovna dárky mi žíly netrhaji, já už mam vetsinu dnes doma. Klidně bych je i zrušila, ale dokud děti a rodina tu potřebu mají, tak prostě budou, zas tak mi to nevadí a některé věci by dostaly tak jako tak, protože je potrebuji. U nás se víc nadělá s tím adventem, to mě určitě stojí víc času a i peněz. ale tak to je hezké a trvá to měsíc na rozdíl od tech pár dní kolem Vánoc.
Nám už asi 5 let kupuje stromek jako jeden z dárků dcera se zetěm. A poslední dva roky to byly tak nádherné stromky, že mi jich až bylo líto a říkala jsem, že si koupím umělej. Což mi bylo velice důrazně zakázáno pod pohrůžkou, že umělý stromek nikdo nebude navštěvovat. Tak chci letos nějaký úplně malý křivý chudáček, ale to si asi budu muset jít koupit sama ![]()
Já možná pořídim nějakej stromek v květináči (pokud bude kde). Pak ho vrznu na balkón nebo ho zakopu u baráku. To každoroční vyhazování živejch mě obtěžuje, a nelíbí se mi ...
Pinot Noir mam pocit, ze popisujes stromecek nasich... jen teda ten nas, jak je ze dvou dilu, je uprostred jakoby nalomenej a trochu tahne ke strane, protoze je tam ta dirka uz vyslochtana. :D ja ho vzdycky celej obsypu vsim, co najdu a je pak moc hezkej! :D
barbucha Jako stromeček v květináči je hezká myšlenka, ale musí se pár týdnů před použitím a po použití správně aklimatizovat (nejdřív na teplo a potom zpátky na zimu). Mně to taky kdysi připadalo jako hezkej nápad, ale stromek stejně vždycky uschnul.
DruI já jsem i měla ty podmínky a takže jsem to dodrzela a stejně uschnul. Ségra je má v květináči každoročně, občas to některý dá.
My uz 4 rok za sebou budeme mit stromek od nas ze zahrady, letos teda bude poprve borovicka, vetsinou berem nejaky od plotu, ze ho lipnem ke stene:) na spodni vetve dávám vzdy umělohmotné banky, a tak od metru vys i sklenene. A mivame horici svicky:D
rasaNori Jo, to jsem zapomněla! Hořící svíčky 100%.
Já bych klidně brala i něco podobného, živé větve pro vůni do vázy a bylo by.

rasaNori Jo, to jsem zapomněla! Hořící svíčky 100%.
Hořící svíčky musí bejt, včetně každoroční hlášky mého otce: "Tak, děti, zapálíme stromeček. "
Ještě minimalističtější varianta

Kokoska to je ale moc krasnej stromeček,ten bych brala taky!!!
Jinak jsem si koupila tuhle bundu,ale než prisla,trvalo to víc jak měsíc a na stránkách Lindexu už není..
Maureen mně to píše, že žádné oblíbené kousky nemám. Budeš muset bundu vyfotit na sobě!
Kokoska Tohle je super! Jako jo, chvíli jsem nad rámem na kouličky uvažovala, ale pro živáka stejně pojedem a přiznávám, přítel je trochu tradicionalista, nemůžu mu to rozkopnout úplně! Už takhle ho dost zkoušim, letošní ozdoby budou zdobné, petrolejové s pavími pery a skleněnými cetkami!
Kokoska žiši
dyť jsem blbá,bodejť by se ti to zobrazilo(a ev.všem ostatním)..

Kokoska No tak to si pořiď ten náš japonský! Už jsem tady takové závěsy viděla, myslím, že v Tchibu je teď měli...Jinak kamarádka kdysi při přestavbě bytu ozdobila štafle a bylo to super! :-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.