Maureen tak ta je zajímavá, musíš ji honem nosit, než začne být opravdu zima.
Co jste si dnes koupili/y?
andulka01 no u nás dokud jsou ty malý vnoučata, budeme mít živej taky. Manželovi je to jedno, i kdyby Vánoce vůbec nebyly, což trochu kazí atmosféru.
Garfie dobrý! Ale i štafle jdou ozdobit, proč ne :D Ale ten rám na zeď se mi líbí asi nejvíc.

Kokoska Bude to fakt nějakej minikřivák co půjde strčit do květináče, tento teda bez hořících svíček neboť kočka a ozdoby s peřím. U mámy klasika, jedle s bílými ozdobami, svíčky, prskavky. A u polotchyně zase slaměné ozdoby (a tuším historické elektrické muchomůrky). Takže si užiju všeho :-)
Kokoska Ty větve v rámu se mi líbí moc, chtěla jsem něco takovýho ven, ale nemám žádný pořádný vrata nebo zeď, kam by to šlo umístit. :-)
On teda jde udělat stromeček skoro ze všeho, ale z tohohle asi budu mít noční můry

Maureen ta je ale zaujímavá. Je teplá?
Kokoska Ptáčci s peřím
Jako dítě jsem je milovala a musela je dokoupit i na svůj rodný stromeček!! Naši mají ještě asi dva ty původní, ty už budou mít kolem padesáti let...
Vestu. A děs. Jak to mám vrátit?
Do Zary jsem nikdy nevracela...
Luna Ukaz jakou? O jedne jsem premyslela!

košilové šaty koženého vzhledu - a vracet naštěstí nebudu!
spíš teda asi jako kabátek je plánuju nosit... a je to moc příjemnej materiál, měkoučkej, netrčavej
Karja https://m.zara.com/cz/cs/vesta-sporty-p05644777.html?v1=75678131&v2=1538893
Detska chlapecka. Ale fakt obri![]()
Luna Bilou?![]()
Jo, ty detske velikosti jsou osemetne!
Karja Ja jsem to chtela do prace, mame tam desnou zimu, zvlast na chodbe. Tam se neuspinim.![]()
Luna to je pre teba?
Tak to jsem teda zvědavá!
Mně přišel ten kabát, přibranej vlastně jen z rozežranosti... a na rozdíl vod parky (kterou jsem brala jako zaručenou) si ho nechám. Leda by mi ho někdo zvlášť hnusně pohanil... ale to si snad každej rozmyslí ![]()
paktofonika No jasne.
Kdybys ale vedela o nejake normalni, ktera ma hlavne kapucu, sem s ni!
barbucha a parka teda blbý? Jestlis to tu psala, tak sem to přehlídla..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.