barbucha Tak parka nic? Myslela jsem, že to bude jistota. Bude fotka kabátu?
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha Můj balík čeká v uložence (nebo jak se to jmenuje). Vyzvednu jej zítra, nebo pozítří.
paktofonika môžeš prosím poslať link na tú kreatívnu sadu? Ďakujem
letfenixa akosi mi hapruje net, tak snáď je to funčný link.
Z Okrasy mám pár vianočných gúľ a sú fakt krásne.
barbucha a parka teda blbý? Jestlis to tu psala, tak sem to přehlídla..
Nějak jsem se v ní necejtila. Jsem zvyklá, že cosáci vždycky vypadaj velmi dobře, a tady jsem si připadala jak uřícená babička v obyčejný bundě ![]()
Fotka třeba časem, jestli si to ještě nerozmyslim... uvidim hlavně do kolika stupňů ten kabát bude. 100% vlna to neni, myslim že má 60? A musim si taky zvyknout, je přece barevnej!
paktofonika Okrasa má krásne vianočné ozdoby.
barbucha
ale chápu. To je pravda, není lehké vyjít s barvou na trh
.
barbucha chápu :)
Dámy, nechcete některá něco z Uniqlo? Vybrala bych bundičku, ale nechce se mi platit 10 EUR poštovného. Nejlíp někdo z Brna a šábnem se...![]()
paktofonika my máme ešte veľa tých pôvodných ozdôb, tá kreatívne sada je skvelý nápad, ale 6€ poštovné je dosť, skúsim to pozrieť v obchode
Luna Jo, tak to uz dava smysl! Ja myslela, pro toho tvyho kluka;-). Hele ja si koupila v Reserved letos ten pletenej zateplovac, jak tu nekdo vloni nosil pod kabat. Byl to takovej mutant mezi rolakem, poncem a salou. Ja to teda na bocich nakonec volne sesila k sobe. A super, nejlepsi nakup snad:-D
paktofonika jee z okrasy som si kúpila tie retro ozdoby, návrat do detských cias! Ale pár ich mám ešte starých pôvodných. Ako dieťa som ich neznášala, teraz už som stará a sentimentalna a tak ich milujem :D
Kokoska paktofonika ty patentky na boku mám zapnuté a tím je přilehlá k tělu,ma zajimavy strih a teplá je (zatím),ale já jsem zvykla vrstvit![]()
Pavlena no mam tam dve rozkliknuty, ale cekam na Black friday - ma to smysl cekat?
letfenixa no to poštovné je vyššie, asi kvôli tomu, že to posielajú ako krehké. Ozdoby od Okrasy predávajú napríklad i v Kauflande.
Pavlena
Kdy chceš objednávat? Možná bych se přidala.
Pavlena Jsem z Brna a odpoledne/vecer bych na web koukla, jestli me neco zaujme. Staci to?
711990 no moje bundička už víc slevněná nebude, ale je pravda, že by se mohlo objevit něco jiného... Ale vlastně nevím, jak lákavé BF Uniqlo mívá...
Mulen Brioso určitě stačí večer, případně přes víkend..
Jinak přepravné je 10 EUR a vracení není zdarma..
Zpět si to musí přepravit zákazník na své náklady...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.