Myslím, že ty šaty jsou dobré. I délka. Nezkracovala bych. Já jsem ted taky dost elektrizující, co sáhnu na kliku, kopne mě. Dneska mě kopla i voda![]()
Co jste si dnes koupili/y?
já bych je nezkracovala, zdají se mi akorát. ale jsem na délku pod kolena ujetá.
A co Billa?
Jsou na vás super, přidávám se k ostatním, i délka je pěkná!
No větší rozhodně ne! Takhle myslím dobrý (ta modrá je na focení asi jako černá, ne)
Ano, zvláště s foťákem v mém telefonu ...
Děkuji všem a máte pravdu, teď jak na ně koukám na fotce, myslím, že délka je akorát.
Sweet Potato jenže já nemám punčochy, tak nechápu, proč se tak lepí. Když jsem je zkoušela v létě, tento "problém" jsem nezaznamenala. Tak jsou asi opradu do teplejšího počasí
.
Kabát je skvelý!
Tak jistě, to bude fotošopem, to jsem potřebovala slyšet
. A ještě jsem se dnes, jako bonus, objednala ke kadeřníkovi na střih. Ale co to bude zatím netuším. Mám čas do středy, snad nějakou inspiraci objevím.
Myslíte, že antistatické přípravky na oděvy fungují
? Antistat.
No a kterou barvu maaaas? Me se uchylne libi ta zluta, k cernym nebo sedym hadram super. Zajimava je i navy a ptrojelova. Barvy maji ted fakt super!
Děkuju ![]()
Určitě vyberete dobře (ten střih)
Takové přesvědčení bych potřebovala. Nechci žádnou divočinu, v podstatě jen zkrátit a ozdravit ty cancoury, aby vlasy měly nějaký tvar. Líbí se mi něco takového
. Jen více sestříhat přední partie.
Saty bezvam, nezkracovala bych ani nahodou!
Ten kabát jsem viděla v obchodě a je opravdu moc pěkný, barva příjemná.
Ale zjistila jsem, že se objevují takové ty žlutozelenodivné odstíny, nějaké svetry tam měli. V tom já vypadám jak smrtka poprášená sírou.
O.k., provedu :-). Teď spekuluju, co k nim za boty
. (pořád myslím na ty bordó polobotky)
Tento střih je pěkný, ale už moc krátký. A hlavně je asi vhodný jen pro naprosto rovné vlasy, takže by se mi špatně udržoval.
Ono stačí trochu aviváže rozetřít v dlaních a přejet po stehnech. Akorát že většina aviváží má hrozně silnou a hrozně urputnou "vůni" a bije se to s parfémem. Místo Chanelem pak voním jak králíček Azurit :(
Kabat je boziiiii, mela jsem kdysi kozenou kabelku, no spis tasku, byla obrovska, dotahla jsem to z Londyna, uz ani netusim jaka znacka, milovala jsem ji horouci laskou, a byla to uplne stejna zluta, rozpadla se chudera uplne. Hrozne bych nejakou zas chtela, samo vubec nepotrebuju, ale ta zlutaaaaa...
Vyhrabala jsem starou fotku, trosku tam je videt. 
Zajímavé, to by mě nenapadlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.