Co jste si dnes koupili/y?
Mulen To je fajn, taky COS?
Koupila jsem si prádlo SKIMS, to od Kim Kardashian, myslím, že net-a-porter se otřáslo v základech, když zveřejnilo velikost XXXXXL :-) Vždycky se mi moc líbilo, tak jsem zvědavá jaké bude.
Victoria Arket, v COS už to bylo vyprodané.
A fakt hřeje.
Victoria co jsi koupila, me se nektery taky libi! Akorat s DD nevim kolik duvery to ve me budi. Jeste se mi libi asi dve podprsenku Bluebella (uplne jinej oddil teda, krakovy vsechno), akorat nemam reference o kvalite, nektery fotky "uzivatelek" super
Mulen jo, to věřím:-)
0zero7 omlouvám se, ale co je DD? Jsem natvrdlá... Je to přesně typ prádla, co mi teď vyhovuje nejvíc, v zimě nosím hodně body a byť je to docela s podivem, hladké černé se ne úplně snadno shání. Nedávno vyšel s jednoduchým prádlem COS a tam je ten materiál docela specifický, takový hodně neoprenovitý - u body a kalhotek, není to úplně top. SKIMS je zkouška, jsem na to hodně zvědavá. Koupila jsem toto:
Victoria ty kalhotky vypadaj skvele!
Victoria pardon, DD jako cislo kosicku podprsenky. Nakup vypada dobre, vsechno! me se na webu libi ta mesh pruhledna podprsenka.
Victoria ty kalhotky vypadaj skvele!
razorblade jo, díky:-)
0zero7 aha, no já to riskla podle srovnání velikostí na net-a-porter. Podávají to tak, že je to prádlo přizpůsobivější. Teď jsem koukala přímo na stránky SKIMS a tam je toho více, výběr na net-a-porter je omezenější. Ale je to asi jediné místo, kde se to dá z Evropy koupit, z US objednávat nechci. Já zas na jejich stránkách koukala na mesh body:-)
Victoria Super, tak pak poreferuj!
šaty

Bééé... píšou mi z Weekday i cosáci, že toho maj moc a zásilky přijdou pozdějc ![]()
barbucha nemáš v čem jít do práce![]()
Největší chudák jsem!
Záviděla jsem ty růžové čepice, tak jsem si jednu taky koupila! A přihodila jsem k ní triko.

Pinot Noir známe se velmi málo, ale když jsem ho viděla v nabídce, vzopmněla jsem si na tebe s tím, že u nich taky nakupuješ...
barbucha Jo, taky mi dnes COS psal, ze si musim na kabat jeste chvili pockat
Trochu me to mrzi, protoze jdu o vikendu dvakrat mezi lidi a tak jsem si rikala, ze bych ho rovnou vyzkousela.
999 byla jsi dneksa v cosu? Byl tam konec sveta? Maj nejakej hezkej ne moc teplej svetr?![]()
razorblade nebyla :-(
Dnes okolo mňa niekto prešiel navoňaný Alienom, už aj som ho objednávala. Nechápem, že som si ho tento rok zabudla kúpiť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.