whiskas beru si standardně M, ale tohle bylo v M vyprodané, tak jsem vzala L a dobré. Volnější, ale ne obrovské. S bych měla na tělo.
Co jste si dnes koupili/y?
Pinot Noir Díky
.
barbucha Ja shanim ted pyzamo, ale klasicke s knoflicky. Se obavam, ze v tech cenove dostupnejsich obchodech je bude mit jen Astratex ci bonprix a to budou modely!
nedávno jsem si stěžovala, že jsem vyhodila visačku ze svetru , kterej jsem se rozhodla posléze vrátit. Byl z About you, napsala jsem na jejich zákaznické centrum, obratem mi přišla odpověd,že to nebude problém. Peníze mi vrátili.
Tak Betty Tak já budu vracet svetr do weekend MM a ten mi dneska už přišel bez visačky. Tak jsem jim taky hned raději napsala, že už tam nebyla.
Tak Betty ja moc veci nevracim,ale dvakrat cos a c&a vzdy kontroluji cedulky a bez to nevezmou,jednou me i upozornila,ze kdyz bych to chtela vratit/vymenit tak jedine s cedulkou.Tak mozna eschopy maji jinou politiku.![]()
nedávno jsem si stěžovala, že jsem vyhodila visačku ze svetru , kterej jsem se rozhodla posléze vrátit. Byl z About you, napsala jsem na jejich zákaznické centrum, obratem mi přišla odpověd,že to nebude problém. Peníze mi vrátili.
Tohleto je Reserved, a maj tam rovnou napsaný upozornění, že cedulky musej bejt povinně... a mně se nechce s nima dohadovat.
barbucha z Mall zasadne nekupuju. Udelala jsem to 2x a vzdycky to blbe dopadlo. Jednou mi poslali neco uplne jinyho, podruhy jsem potrebovala neco vratit. Vzdycky jsem prisla o penize, zadna reakce, mrtvej brouk. Nadtesti to nebyly veci za tisice, ale nastve to i za 200.
Ale doprčic!!
Já to teda neplatila předem, radši. Ale jestli to nedodaj, nebudou mít haranti tabuli a kde to budu na poslední chvíli shánět?
Uf, jdu se porozhlídnout po jiným dodavateli teda.
barbucha Pyžamo je dámské S? A mohla bych ho vidět? ;-)
barbucha Je parádní, dík. Bohužel moje dcera by v něm zmrzla i v létě. Máme u nás chladné noci. ![]()
Tak já to zas brala schválně, zřítelnice spí zásadně v kraťasech.
No nevadí, dám to časem třeba na nějakej dobročinnej bazar aspoň.
barbucha treba to prijde, lidi tam nakupujou dost a treba snacha si to chvali, nikdy problem nemela. Ale me to odradilo, uz mi to neni sympaticky.
999 prosim, kterou podprsenku od Babise? Teda jestli je to do tech satu s ctvercovym vystrihem. Shanim takovou pod jedno tricko.
razorblade Hlásím, že v Cos asi pět lidí :-).
999 a niečo zaujímavé tam mali? Čo si si kúpila?
paktofonika Nic, ale naživo mi přišla správná ta bílá zmačkaná sukně, co jsem tu cpala viktorka_od splavu .
999 děkuji. Je moc hezká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.