999 se bojis, vid? ja taky :D
Co jste si dnes koupili/y?
u mě teda co jste si dnes nekoupily..objednala jsem si začátkem listopadu u Kary batoh a pásek, po týdnu došel mail, že se omlouvají, a že týden zpoždění. Pak 14 dní nic, tak jsem tam předevčírem psala, co jako bude. A dneska napsali, že vzhledem k vyprodání zboží objednávku stornují. Přitom ten batoh na stránkách nabízejí dál.
Pinot Noir známe se velmi málo, ale když jsem ho viděla v nabídce, vzopmněla jsem si na tebe s tím, že u nich taky nakupuješ...
Já ovšem tentokrát plánovala koupit tu čepici, trika dětem a svetr tchýni. Pak tam na mě vyskočilo to triko, tak jsem ještě koukla do pánských, koupila mámě triko s houbami, pak synkovi kromě trik bundu a rukavice a na svetr pro tchýni jsem co? Idiot no.
razorblade Nebojím :-). Jen mi do toho dnešního nakupování hodily vidle pracovní povinnosti. A přišla mi ta podprda od Babiše a musím teda říct, že opravdu paráda. Tu by měli k těm šatům autamaticky přibalovat :-).
Pinot Noir mně se tam taky tentokrát zalíbily trika s motivy... jak jsou na tom s kvalitou- vydrží aspoň něco??
paktofonika Alien je fajn, ten si kup![]()
Luna no ja som ho práve už párkrát mala, ale tento rok som naň zabudla a pritom je to moja "dokonalá" vôňa.
To je pech!
Já se začínám trochu bát taky, už skoro 14 dní mi visí - potvrzená - objednávka na Mallu (dvojitá tabule pro haranty), na kterou jsem hodně spolíhala... a furt nic, ani slovo vod nich ![]()
Pinot Noir To je dobrý triko. Myslím, že potřebuju nový pracovní model do laborky... ![]()
A protože jsem blbá, tak jsem dneska už podruhý kupovala pyžamo pro zřítelnici. Došlo mi původně objednaný první v S, a zdálo se mi dost malý. Ovšem co jsem udělala jako první? No jasně, ustřihla a vyhodila cedulku s velikostí a cenou, takže ho nemůžu vrátit. Tak jsem dneska s brekem lehla na internety a objednala (a zaplatila) podruhý ![]()
P.S. Nechce někdo pyžamo? ![]()
marieu ani nevím, první triko jsem si tam koupila loni a triček mám hodně, takže jsem každé zatím prala dvakrát, třikrát. Takže jsou jak nová. Švy jsou rovné.
barbucha Nejsi můj manžel?:-) Ten pro jistotu odstřihne ihned i tu cedulku přímo na hadrech, takže i když to nevrací, tak vůbec netuším, jestli je to do čistírny, nebo se to může vyprat.
Tyhlety cedulky nechávám, to ať si každej vošetří sám... resp. doufám, že se tím (zejména u hadrů zřítelnice) bude zeť řídit, páč má tendenci naházet všecko do pračky, jak mu to přijde pod ruku. Program, teplota, zacházení, to je mu jedno. Jak pak ty hadry - pečlivě a s láskou vybíraný! - po prvním vyprání vypadaj, nemusím snad líčit
Už jsem nad nima mnohokrát div neslzela ![]()
barbucha Nejsi můj manžel?:-) Ten pro jistotu odstřihne ihned i tu cedulku přímo na hadrech, takže i když to nevrací, tak vůbec netuším, jestli je to do čistírny, nebo se to může vyprat.
ja to delam taky
a je to pekne blbej zvyk a jednou sem si tak prostrihla novou podprsenku a jednou jsem lovila papirovou cedulku z kose abych to mohla vratit.![]()
Zarinya U něj je to taky zlozvyk. Ještě si to nezkusí a už strihá.
999 znam![]()
Pinot Noir Parádní kusy. Prosím tě, jakou jsi zvolila velikost trička? Vypadá dost na tělo. Já jsem si kočky vzala XS a uvažuji o výměně ...
999 fakt? Ja az se mi bude chtit tak meknu treba do m&s na nejakou poradnou. Ale nevim, jestli ty saty nekdy vezmu na sebe, pripadam si v nich ted jak michelin
Pinot Noir hmmm, asi to zkusím. Díky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.