euridike pekná parka a aj šaty Pavlena a Luna - som zvedavá na foto, o takých môžem len snívať ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Karoleena rikam, ze cernych satu neni nikdy dost a kazde dalsi clovek potrebuje, zejmena ty jednoduche, nadcasove a kvalitni, ktere se daji nastylovat prakticky k cemukoliv
Tak a uz som si aj ja objednala saty
tie co sana ne pytala Zarinya . A to som si nepotrebovala nic kupit
Ale mam vytetovane obocie mikroblading tak som zvedava aky bude final vysledok. Ehm
Luna Ty jsou krásné a budou ti slušet :-).
ted se modlim aby velikost klapla kdyz se mi nechtelo cekat na zitrek do obchodu.![]()
Muzu se zeptat kolik si za ne zaplatila?protoze ty dve ceny na tlf a tabletu fakt nechapu.
Luna símtě vůbec nás neposlouchej, zrovna tebe v nich úplně vidím! budou dobrý :)
Luna ďakujem. Len mi do nich chýba postava. Ty v nich budeš vyzerať skvele, sú ako stvorené pre Teba.
Zarinya 39,50€
Janulik03 ja 45€s postovnym...
Luna Myslím, že můžeš být úplně v klidu :-). Budou ti slušet. Ty řeči o tom, co si kdo může dovolit ber jako místní kolorit :-).
A ja po dnesku lituju, ze jsem si nekoupila ty nabojovy, protoze desaty cerny letni saty :(
(treba jeste nekde vyskrabnou zbytky a soupnou je do nejaky pristi slevy?)
Asi pošlu účet Tulipe , protože jsem si objednala půllitr Marie Terezie a pro manžela ještě Rudolfa :-).
moora pockej, ale nabojovy na zacatku teto slevy byly!! jeste jsem premyslela, jestli nechci druhe stejne ![]()
Ale teda pak jsem to zavrhla a ani jsem tim padem nekoukala na velikosti. A mmch, maj je ve verzi s dlouhym rukavem.
Pavlena vim, ale ty nejsou tak pekny (ty s dlouhym rukavem)
Zarinya s postovnym 48
pecka vzhledem k tomu, ze paktofonice bylo xs velky, tak bych te videla na xs max s?![]()
moora no to nejsou, to mas pravdu..!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.