Tak jsem samozrejme nevydrzela a ted ty saty objednala.![]()
Ale nevite nekdo,proc na tabletu a na telefonu mam v eschopu ruzny ceny?na tlf o 5euro min.
Samozrejme mi to ten slevovy kod nevzalo a pres tlf to neslo objednat,ze pry zadavam spatny psc...![]()
Tak jsem samozrejme nevydrzela a ted ty saty objednala.![]()
Ale nevite nekdo,proc na tabletu a na telefonu mam v eschopu ruzny ceny?na tlf o 5euro min.
Samozrejme mi to ten slevovy kod nevzalo a pres tlf to neslo objednat,ze pry zadavam spatny psc...![]()
razorblade ty jsou krasny,ale ja bych je asi mela az na zem.![]()
Luna Achjooo, tyhle jsou tak boží!!, ale je to po dlouhé době první věc, kterou se fakt bojím objednat bez vyzkoušení.
Ale aspoň jsem si objednala boty, i když zrovna objednávání obuvi ze Zary taky bývá docela riskantní podnik...

Tady zas frčí parádní nákupy, jeden pěknější než druhý! Já už do vánoc ostrouhám, ale připojuju se k nákupu stromečku. Před rokem jsme objevili plantáž a prodej místních stromků 20min autem od nás, tak jsme to letos zopákli. Začínám se těšit, až ho děti ráno na Štědrý den najdou nazdobený a rozsvícený.
Tak jsem zvědavá ...

Luna tie sú krásne a nekompromisné :)
paktofonika Tak ted se bojim proc nekompromisni. Mne prijdou prave spis nekonfliktni.![]()
Luna no príde mi, že neodpustia nič a bude sa na nich rýsovať každá nerovnosť. Ale ty máš peknú postavu, to sa nemusia báť.
brrr já taky ![]()
paktofonika
Tak snad to nebude tak zly, porad se na ne jeste tesim!
Luna ja som ti nechcela nijak kaziť radosť. :)
To ja som dnes bola priamo v obchode a nič mi nesedelo. :/
razorblade tak jsem si ty šaty koupila taky. ![]()
Začala jsem totiž pracovat na zhubnutí, takže v rámci motivace to bylo fakt nutný ![]()
Dadoo ja teda doufam, ze budou dobry i pred zhubnutim :D
paktofonika No to je přesně to, co mě po bližším průzkumu produktovejch fotek zneklidnilo. :) Když se v tom rýsuje břicho modelce, která je jak lunt, co by to proboha vyrýsovalo mně... Ale pořád je tu šance, že je to blbej úhel nebo světlo na fotce a irl to tak dramatický nebude. Líbí se mi i v černé teda a ty budou nejspíš milosrdnější, ale třiapadesátý černý šaty prostě nevim, jestli si chcu kupovat.
razorblade když já bych je chtěla mít tak volný, jako jsou na produktové
aa teď fakt nebudou.
Ale už píšu všechno, co jim a za týden mám termín na klinice. Tak snad.. ![]()
Kvůli pridruzenym problémům jdu na to vědecký a lékařský.
Dadoo tyjo jsi dobra... ja bych si pres Vanoce asi nechtela psat, co jim
ale mela bych taky zacit, furt se ted cpu sladkym a svadim to na praci![]()
razorblade tie sa mi páčia. Ale ako vždy, netuším, akú veľkosť objednať. Žeby som ich cez víkend odskúšala v BA a minula konečne peniaze na Cos karte? Že som tu ja liezla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.