... ty jsem okukovala v černé variantě - no a nakonec místo šatů vyhrála parka, zase... ![]()

Nemate nekdo tyhle saty?Jak sedi v ramenou?
Pavlena to jsi mela stesti, ja nez prisla z prace.... Ale nestezuju si, objednavka sice na 2x, nezbyly na me jedny kalhoty, "Tvoje" saty jsem si objednala v M, v popisu pisou slim fit, tak asi budou mensi.
euridike ta je krasna
Sice uz mam jedny podobny z leta, ale chodila jsem se na ne furt divat, tak jsem je objednala. Uz se na ne tesim, furt ted chodim v dzinach a svetru, mela bych zase zacit vypadat slusne...
euridike skvělý nákup
razorblade tie sú fakt super, ticho závidím.:)
paktofonika nezavid, vzdyt je maj jeste ve vsech velikostech dostupne! :D
razorblade ty jsou moje oblibene, at se dobre nosi :)
Pavlena tu jsem taky chtela ![]()
Pavlena Se máš, já zaboha nemůžu zaplatit
A tak moc jsem potřebovala odměnu...![]()
razorblade sú mi bohužiaľ veľké.
Sice uz mam jedny podobny z leta, ale chodila jsem se na ne furt divat, tak jsem je objednala. Uz se na ne tesim, furt ted chodim v dzinach a svetru, mela bych zase zacit vypadat slusne...
Tak dík, už jsem si je objednala taky. Teda zase černý, ale moc se mi líběj![]()
Povedlo se a těším se, chtěla jsem je dlouho.

paktofonika tak to je pro me dobra zprava, ze Lko by mohlo pekne sedet
Promin![]()
jinx diky moc! Tesim se na ne. Tyhle jednoduchy hladky veci mi docela svedci :)
Luna se přiznám, že jsem si vždycky, když jsem na ně koukala, vzpomněla na tebe. Budou ti jistě moc slušet.
Luna ty Ti budou moc sluset
Pavlena proto jsem si vzala cernobile M /mensi uz nemeli/ a cerne S. A ano budeme si drzet palce, at aspon jedny vyjdou
Luna juu tak ty ti budou hodne sluset. Bude foto? A mohla bych ho videt..? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.