continuity ja uz ho mam od jinud a tento dalekohled mam naplanovany pristi rok
Co jste si dnes koupili/y?
Tulipe prý jo, když nejsi zrovna pod pouliční lampou. Ale my za normálních okolností celkem dost jezdíme na víkendy, takže by to asi šlo.
Chlap vyhlasil, že když to nechci dat dítěti, že ho chce on. Dokonce povídal něco o tom, že na to vyrobí kufřík. Tomu teda moc nevěřím ![]()
RoSa to bychom si museli udělat předčasného Ježíška ![]()
continuity tak to budete moct 21.12. pozorovat Betlémskou hvězdu, super!
Velká konjunkce Jupiteru a Saturnu (naposledy v roce 1623, znovu až v roce 2080)
Hele, jihozápadní oblohu mam za barákem... ale pouhým okem asi uvidim prd, co? a ani nevim kde to přesně hledat ![]()
continuity ja tady az do vanoc nesmim, to je tady fakt mor!!!
barbucha prave ze by to melo byt videt normalne okem. Zrovna doma resime, odkud to pozorovat. Takze sraz u vas jo?![]()
barbucha je spousta aplikaci na pozorování (nocni) oblohy.
Sraz u nás na střeše
Udělám svařák - to se nám to bude padat! ![]()
barbucha ale střecha je veřejný prostranství - bacha na to!
A doprdele.
Hm, na jihozapade mam kopec :(
moora budes muset na kopec ![]()
barbucha zas nepředpokládám, že by se tam nějak zásadně vyskytovali policajti a bonzaci, já bych do toho šla, třeba už budu mít hotový brejle na dálku a viděla víc než rozpatlany bludicky
Ale jestli bude tma (předpokládám, že pouliční osvětlení na střechu nedopadá), tak se bude počet lidí blbě zjišťovat![]()
Ale jestli je barák v soukromém vlastnictví, tak střecha veřejné prostranství není....a sraz u barbuchů za komínem by vešel do dějin.
jerry to by ovsem bylo stylovy!
50% slevy v COS.....![]()
clothilde no ja bych eshop stejne nerada,ale koukala jsem a maji furt dost velikost,jenze ja v cos nevim jakou.Mozna zitra zajdu do kramu.
Zarinya jj velikosti v COS jsou trosku sazka do loterie.
zacaly uz vcera a eshop byl odpoledne a vecer pretizeny
a proto já nakoupila už brzy odpoledne...
mám tyhle.
trochu mě znervóznilo, že vyprodali S a ne XS, což je v COS trochu obvyklejší. Jestli mi budou XS malý, tak se naštvu...!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.