999 :) to jsem úspěšná, už jsem navnadila kolegu! no to ale budete mít nádherný půllitry :)
Co jste si dnes koupili/y?
Tulipe Jsou krásný moc :-). A ten Rudolf pro manžela mi udělal vyloženě radost, měla jsem původně v košíku Karla a nebylo to úplně ono :-).
Janulik03 aha.Ja ted koukla na fakturu v emailu a saty stoji 38,51 postovne 6€
No,ale hlavne at nam sednou!![]()
Luna ty v nich predsa budeš vyzerať dobre. ![]()
razorblade vďaka, ale asi pôjdem radšej vyskúšať. Otázne je, či potrebujem ďalšie čierne šaty. Ale ako píše jinx, tých nikdy nie je dosť :)
Skvělé nákupy
. Mně se moc líbí ty dlouhé černé, ale smůla, jistě bych je měla až na paty.
Vybrala jsem si tyhle, ale přes veškerou snahu je košík stále prázdný - asi znamení, že šatů mi netřeba :-D.

pecka určite potrebuješ ![]()
whiskas ony ale nie sú dlhé, podľa mňa by ti dĺžka bola úplne v pohode. Včera som ich znovu skúšala, ale furt sú mi veľké.
paktofonika Tak mně by velké jistě nebyly :-D (bohužel), ale douhé myslím ano. Pokud budu mít cestu do COS a uvidím je, tak je zkusím.
whiskas ja som bola včera na Parížskej a tam bolo tak 5 ľudí a plne stojany zliav v takmer všetkých veľkostiach.
paktofonika Díky
.
Ja se dnes cestou do skolky jela porvat do lidlu mezi duchodce o ten teleskop besser. 5 minut sakumprdum i se zaparkovanim a placenim:)
rasaNori nám ho dnes přiveze domu Ppl. ![]()
continuity online uz bohuzel nebyl![]()
whiskas ty šaty na tobě úplně vidím :-)
rasaNori tak to jsme měli stesti. Osobně bych pro něj jela nejdřív v sobotu a to by určitě uz nebyl.
razorblade jinx Douho jsem nad nima přemýšlela a přesně jsem si říkala, že černých COS šatů mám docela dost, ale neodolala jsem :-)
continuity rasaNori já muže poslala pro ten zde probíraný kulmofén:) Akorát nevím, jestli to stihnul, vstávali jsme dost pozdě. Ten online neměli vůbec.
Evaeva tech tam byla hromada:)
continuity to jo, na prodejne byly presne tri kusy, a ja tam byla o pul 9 rano. A jet pres cele mesto no byla bych radeji bez nej. Ale takhle mam pro sebe darek pod stromek, muz by nemel cas to takhle resit vubec:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.