Pavlena zkusím sem dát foto z mého potvrzení objednávky - taky jsem si ho včera objednala
... 100% vlna za 125€, to tam nešlo nechat

Pavlena zkusím sem dát foto z mého potvrzení objednávky - taky jsem si ho včera objednala
... 100% vlna za 125€, to tam nešlo nechat

jinx Já jsem si právě říkala, co k nim, že mě napadají jen tenisky, ale zimní Vagabond Kenova budou asi taky v pohodě ;-) Díky!
Taky si od tý vlny slibuju teplo (mám ještě jeden 100% a klidně bych v něm prochodila celou zimu), navíc spacák nechávám až jako poslední možnost, když bude fakt velkej mráz.
Dvoje šaty a zase černý...
![]()

Dobře jsi nakoupila![]()
Ty první si koupila i moje dcera - padly jí do oka a čekala jen na slevy. A včera naběhla do Pařížské a měli dokonce i její velikost.
lucioleTy druhý šaty jsou velký stálice na mém repertoáru :-).
RoSa Jestli ti dorazí příští týden a kdyby se ti nezamlouval, tak nez vyrazis do klínovejch řemenů, dej prosim vědět... bych ho možná prubla...
luciole ty druhy mam, jsou slusivy ![]()
Ano, včera měli v Pařížský všechny velikosti a nikdo si jich moc nevšímal. Neměla jsem je teda vyhlídnutý, zkoušela jsem je s tím, že asi nic pro mě a nakonec byly první jasná volba. ![]()
V reálu samozřejmě vypadaj líp než na modelce. ![]()
A včera v Pařížský měli ve slevě i tyhle "kolektivní" šaty, které v eshopu zlevněné nejsou, ale visely tam už jen v XS a L.

Krasne nakupy! Ja se bojim tech COS velikosti, fakt to bez zkouseni nedokazu odhadnout. Takze jsem utrarila celych 30 Kc za krem na ruce ktery se ukazal byt uplne nejlepsi, je hutny tak akorat, nelepi a uz mi nesusti ruce.

Lamicka Ja ani stojacek, kombinace mensi vzrust a velky prsa je na toto smrtelna ![]()
Dadoo Hezky boty!
Pinot Noir Me taky Puma sedi, Nike docela a nektery Adidas, zklamaly Reebok, jsou dobry, ale ne na dlouhy chozeni/cviceni. Puma mela 50% slevy tak byly za hezkou cenu, musela jsem se hodne ovladat, ze jen jedny, maj ted dobry!
barbucha A vsem co si ho koupili! Kabat krasnej!
0zero7 Vždyť jsi ho (ten černý kabát) myslím někde haněla, že má spadlá ramena. Mně tedy též přijde skvělý
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.