Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline RoSa
10179 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 21:54

Karja mi povídej! a pak ještě jednou nohou v kriminále krz toho Merlota na veřejnym prostranství!

Offline jerry
11247 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 23:16

RoSa barbucha 

Tak se dohodněte - člověk pak neví, kterou litovat víc a na kterou chuděru vyhlásit veřejnou sbírku pro příští návštěvu COS (samozřejmě opět nedobrovolnou).

Offline 0zero7
11899 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 23:24
Reakce na RoSa:

Karja mi povídej! a pak ještě jednou nohou v kriminále krz toho Merlota na veřejnym prostranství!

​HAHA, super dobrodruzo!! A jeste dobrej nakup, znacka ideal! 

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 11:20

jerry 

Tak na někoho to svést musím, no.

Offline brrr
12364 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 00:10

My jsme dneska s klukama koupili kozu, vložky, 20 kuřat, atd.

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 07:14

brrr kozu? Zivou?

Offline brrr
12364 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 09:02

Makara Jo, živou. Akorát neputuje k nám, ale do Afriky. Je to akce Skutečný dárek od Člověka v tísni.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 09:03
Offline Maureen
příspěvků moje polička 13. prosince 2020 09:04

brrr já kozy kupuju taky každoročně...připadá mi to srandovní a jeste někomu pomůžu

Offline brrr
12364 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 09:09

Maureen Jo, my většinou taky každý rok. Akorát že letos měli výběr na starost děti, já jen platila

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 09:14

brrr diky za inspiraci! teda nekoupila jsem kozu, ale doucovani znevyhodnenym detem:-)

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 10:37

brrr já jsem koupila kozu jednou, rodičům. A protože je otec negativista a všechno a všichni jsou špatný. Takže koza agresivně spásá všechno v dosahu a podílí se na rozšiřování pouště  V tomhle byl vždycky mistr- dokázal zadupat do země jakýkoliv dárek, aniž by komukoliv roky cokoliv osobně věnoval. Osobně samožrejmě věřím, že tohle má Člověk v tísni podchycený...

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. prosince 2020 10:58

marieu Ja koupila muzi certifikat s vysadbou noveho Jestedskeho pralesa,  sobe hromadu granuli, konzerv do nasehu utulku, kde mam virtualne adoptovaneho pejska (kazdy rok pred vanoci tam jezdime) a poslala penize na Psi prani. Cloveka v tisni jsme jednu dobu taky podporovali, ale ja cim jsem starsi, tim vic tihnu k tem zviratum no. Super veci maji na Zelene domacnosti, mam treba sklenenou nadobu na vodu, kde putuje cast vynosu na zachranu slepic z velkochovu. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 11:52

Maureen no, jestli nekomu pomuzes... nevim. Co jsem tak slysela, tak jim ty kozy vetsinou pojdou, protoze se o ne nestaraj, proc by, kdyz ti blbci z daleka poslou dalsi. Mne tyhle zpusoby pomoci prijdou dost na prd... myslim, ze Afrika by potrebovala trochu propracovanejsi zpusoby pomoci, aby to melo nejakej efekt a ty lidi to donutilo zacit se o svuj zivot trochu starat.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 11:59

razorblade proto me potesilo ze maji i nejake programy pro cr, doufam ze aspon malicko efektivnejsi. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 12:06

Jos to jsou fantastické nápady a dárky! Zelenou domácnost znám, mají výborný portfolio ❤️. Příští rok od tebe opisuju

Offline brrr
12364 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 12:34

razorblade Já hlavně předpokládám, že jádro činnosti Člověka v tísni je jinde a to rozdávání koz je jen marketingový tah jak přitáhnout k pomoci víc lidí. A tipla bych, že to mají aspoň trochu ošéfované, aby přinutili ty lidi se o dárky starat. Ale třeba se pletu, no v tom případě se aspoň nadlábnou.

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. prosince 2020 13:05

marieu Ten novy prales me dost nadchnul, skvela idea.Nebo se mi moc libi premena zarostlych luk pasenim divokych koni, praturu a zubru v Milovicich. A jeste bych chtela na jare koupit cmelaky, bydlime u lesa, tak se tu budou mit dobre

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 13:35
Reakce na razorblade:

Maureen no, jestli nekomu pomuzes... nevim. Co jsem tak slysela, tak jim ty kozy vetsinou pojdou, protoze se o ne nestaraj, proc by, kdyz ti blbci z daleka poslou dalsi. Mne tyhle zpusoby pomoci prijdou dost na prd... myslim, ze Afrika by potrebovala trochu propracovanejsi zpusoby pomoci, aby to melo nejakej efekt a ty lidi to donutilo zacit se o svuj zivot trochu starat.

​Přesně. Hmotný dary je ničemu nenaučej.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 13. prosince 2020 13:42

razorblade barbucha Přesně tak, byť tento názor je někdy nepopulární.