Karja mi povídej! a pak ještě jednou nohou v kriminále krz toho Merlota na veřejnym prostranství!
Co jste si dnes koupili/y?
Karja mi povídej! a pak ještě jednou nohou v kriminále krz toho Merlota na veřejnym prostranství!
HAHA, super dobrodruzo!! A jeste dobrej nakup, znacka ideal!
Tak na někoho to svést musím, no.
My jsme dneska s klukama koupili kozu, vložky, 20 kuřat, atd.
brrr kozu? Zivou?
Makara Jo, živou. Akorát neputuje k nám, ale do Afriky. Je to akce Skutečný dárek od Člověka v tísni.
brrr já kozy kupuju taky každoročně...připadá mi to srandovní a jeste někomu pomůžu![]()
Maureen Jo, my většinou taky každý rok. Akorát že letos měli výběr na starost děti, já jen platila ![]()
brrr diky za inspiraci! teda nekoupila jsem kozu, ale doucovani znevyhodnenym detem:-)
brrr já jsem koupila kozu jednou, rodičům. A protože je otec negativista a všechno a všichni jsou špatný. Takže koza agresivně spásá všechno v dosahu a podílí se na rozšiřování pouště
V tomhle byl vždycky mistr- dokázal zadupat do země jakýkoliv dárek, aniž by komukoliv roky cokoliv osobně věnoval. Osobně samožrejmě věřím, že tohle má Člověk v tísni podchycený...
marieu Ja koupila muzi certifikat s vysadbou noveho Jestedskeho pralesa, sobe hromadu granuli, konzerv do nasehu utulku, kde mam virtualne adoptovaneho pejska (kazdy rok pred vanoci tam jezdime) a poslala penize na Psi prani. Cloveka v tisni jsme jednu dobu taky podporovali, ale ja cim jsem starsi, tim vic tihnu k tem zviratum no. Super veci maji na Zelene domacnosti, mam treba sklenenou nadobu na vodu, kde putuje cast vynosu na zachranu slepic z velkochovu.
Maureen no, jestli nekomu pomuzes... nevim. Co jsem tak slysela, tak jim ty kozy vetsinou pojdou, protoze se o ne nestaraj, proc by, kdyz ti blbci z daleka poslou dalsi. Mne tyhle zpusoby pomoci prijdou dost na prd... myslim, ze Afrika by potrebovala trochu propracovanejsi zpusoby pomoci, aby to melo nejakej efekt a ty lidi to donutilo zacit se o svuj zivot trochu starat.
razorblade proto me potesilo ze maji i nejake programy pro cr, doufam ze aspon malicko efektivnejsi.
Jos to jsou fantastické nápady a dárky! Zelenou domácnost znám, mají výborný portfolio ❤️. Příští rok od tebe opisuju ![]()
razorblade Já hlavně předpokládám, že jádro činnosti Člověka v tísni je jinde a to rozdávání koz je jen marketingový tah jak přitáhnout k pomoci víc lidí. A tipla bych, že to mají aspoň trochu ošéfované, aby přinutili ty lidi se o dárky starat. Ale třeba se pletu, no v tom případě se aspoň nadlábnou.
marieu Ten novy prales me dost nadchnul, skvela idea.Nebo se mi moc libi premena zarostlych luk pasenim divokych koni, praturu a zubru v Milovicich. A jeste bych chtela na jare koupit cmelaky, bydlime u lesa, tak se tu budou mit dobre![]()
Maureen no, jestli nekomu pomuzes... nevim. Co jsem tak slysela, tak jim ty kozy vetsinou pojdou, protoze se o ne nestaraj, proc by, kdyz ti blbci z daleka poslou dalsi. Mne tyhle zpusoby pomoci prijdou dost na prd... myslim, ze Afrika by potrebovala trochu propracovanejsi zpusoby pomoci, aby to melo nejakej efekt a ty lidi to donutilo zacit se o svuj zivot trochu starat.
Přesně. Hmotný dary je ničemu nenaučej.
razorblade barbucha Přesně tak, byť tento názor je někdy nepopulární.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.