Je moc hezké pomáhat, jen můj názor je, že tady u nás je pomoc někdy víc potřeba, než v Africe. Ale je to jen můj názor, protože se málokdy dostane vaše pomoc tam, kam ji míříte. A jak psala Jos , čím jsem starší, tím víc tíhnu ke zvířatům . :-)
Co jste si dnes koupili/y?
Jos už jsem nakoupila jak prales, tak mokřad. Sestra si přála kytky, co jí neumřou, tohle by mohlo být nejjistější;)
Na doporučení kamarádky jsem si koupila tento styling a za mě dobrý
.
Dá se použít do vlhkých i suchých vlasů, nelepí, nedělá vlasy matné, ani suché, vytvoří objem, spokojenost :-).

ionicera tak zrovna Člověk v tísni tuším rozjel sbírku SOS Česko v souvislosti s pandemií a jejími dopady, dle jejich webu se podílí na sociální práci u nás dlouhodově. Moc je ale konkrétně nesleduju. Já jsem občas podpořilm nějakou formou podpořím Klub svobodných matek. Myslím, že si toho dneska člověk k podpoře může vybrat opravdu hodně, dle vlastního uvážení.
Keďže tu boli pozitívne ohlasy, kúpila som v Intimissimi: dnes

a predtým
a toto v svetlosivej

marieu Určitě. Je toho hodně. Mně je třeba i hodně sympatický Dobrý anděl. A člověk v tísni je asi taky fajn. Kamarádka je řediteka ve škole a přes člověka v tísni sháněla pro sociálně slabší děti notebooky. No, vedlejší už ale bylo, že někde se ty děti nepřihlásily na on line výuku ani z poskytnutých notebooků. ![]()
ionicera tak ona jakákoliv charitativní činnost bude zřejmě vždycky z velký části nevděčná...
ionicera tak ona jakákoliv charitativní činnost bude zřejmě vždycky z velký části nevděčná...
tak som si prvy raz v tomto roku kupila na seba saty. musela som. vyzrala som sa a to co mam doma uz neobleciem
takze velkost l a xl. snad v tom nevyzeram ako vyzrata tetka lebo od tychto modeliek mam daleko

Tak člověk vždy bude přispívat na to, co mu je nejbližší. Souhlasím s marieu dnes je tolik možností, že každý si muze vybrat.
Mě včera hrozně v spravach potěšilo, že se letos vybraly rekordní příspěvky do potravinové banky. ![]()
eless Oboje jsou hezké, ale ty tmavé jsou tedy super!
continuity jj je super ze se da prispet pres rohlik
Tak s tím vzdelavanim je to hrozně složité, protože k notebooku potřebuje dítě ještě podporu doma ( alespon připojení a klidný koutek), co je pro mnoho rodin nepřekonatelný problém. A taky to, že rodiče si vůbec neuvědomují přínos vzdělání - to opravdu není o technice.
Takže je to běh na dlouhou trať a hlavně se to nesmí při prvním zaskobrtnuti vzdávat. Já to beru tak, že i když se jedno z deseti děti dostane díky pomoci dál než bez ní, tak to mělo smysl.
Ja teda dlouhodobe přispívám na Dobrého Anděla a to je vdecne moc, akorát ty příběhy, co mi chodí, kolikrát ani nemůžu dočíst. ![]()
eless oboje jsou moc hezke, muzu se zeptat odkud?
continuity DA je mi hodně sympatický. Jdu na něj mrknout, díky za popostrčení ![]()
A jak psala Jos , čím jsem starší, tím víc tíhnu ke zvířatům . :-)
Tak tak. Takovej buldoček z množírny
má rozhodně míň šancí si pomoct, než člověk s oběma zdravejma rukama.
continuity tak s tím se samozřejmě nedá nesouhlasit. Do puntíku! Přijde mi hrozně smutný, respektive azl tragický, jak se s takovými rodinami nepracuje, že ty děti nemají žádnou podporu atd atd.
barbucha Presne, ja mam teda ,,znackoveho" rozmazleneho parchanta, tak aspon posilam penize na psa, ktery je spatne adoptovatelny (velky, nesnese psy, utika). Letos teda manzel dal dva starsi notebooky pro deti, ktere nemely moznost se ucastnit online vyucovani, ale iluze nemame
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.