Dadoo Pěkné střevíčky
.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas libi se mi 100% vlna, spadla ramena ne, to mam porad stejny nazor. Nekomu slusi ovsem, o tom zadna.
0zero7 To je fakt. Chce to ramena (alespoň v tomto případě jsme za ně ráda :-D).
To když máte kámošku, která vám nedá pokoj jak černej myslivec: to je porád pojď ke cosákům, pojď ke cosákům (zdravím RoSa )
tak pak ani nevíte jak, a máte novou košili (která už ani neni na stránkách, ale podobná jako tahle, akorát z bavlny) a nový šaty . A přemejšlíte, jak to asi budete nosit v zimě
a jestli se dožijete léta ![]()
...ty šaty jsou luxusní!.
Šaty jsou super, z takový tý lesklý hladký "crisp" bavlny a na produktovce to neni ani moc vidět, ale jsou moc pěkně řešený jak mají na boku ty sklady, pod nima kapsy... líbily se mi moc. No jo, tak až se voteplí ![]()
barbucha tak doufam, ze nebudes setrit fotkama v patricnem vlakne;) Hezke nakupy.
barbuchaTy se máš! Já to tam nestihla :-(. Povedené kusy.
...proč voteplí.? Černý marteny nebo vagabondy, nějakej kabát či péřovku a je to![]()
Magráta saty dorazily a jen jsem je na sebe v rychlosti hodila a .... mozna je dam zitra do poradny, wow efekt se uplne nedostavil, s velikosti trochu tapu - myslim, ze mi jsou spis vetsi...
barbucha A ještě Merlot, jo? Hmm, zdá se, že jste měly skvělý den. Já měla kancl den a litry kávy
.
barbucha ty se mi moc líbí. Jak prosím sedí velikost? Díky.
barbucha díky
tina ok... Já si říkám že z cos mi S budou, i když spíš nosím M
Jdi na jetelinu, jdi na jetelinu ![]()
RoSa Jj, muselo to byt hrozny odpoledne! Prachy fuc a jeste ten pocit manipulace!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.