Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 09:07

Urcity vzdelani (tim nemyslim rovnou vysokoskolsky) je potreba zejmena pro rozvijeni kritickyho mysleni, ktery je hlavne v dnesni dobe dost dulezity. A spouste lidi chybi jako sul. Tam je pak desnej pruser, kdyz clovek vidi, coz tech deti roste za lidi bez jakyhokoliv zajmu o zivot, politiku a rozvoj sebe i okoli. Par prikladu kolem sebe vidim...

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 09:14

marieu s smaragdove  zelená zni dobře, nebyl by odkaz prosím? 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 10:16
Reakce na razorblade:

Urcity vzdelani (tim nemyslim rovnou vysokoskolsky) je potreba zejmena pro rozvijeni kritickyho mysleni, ktery je hlavne v dnesni dobe dost dulezity. A spouste lidi chybi jako sul. Tam je pak desnej pruser, kdyz clovek vidi, coz tech deti roste za lidi bez jakyhokoliv zajmu o zivot, politiku a rozvoj sebe i okoli. Par prikladu kolem sebe vidim...

​přesně ....

Offline brrr
12364 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 10:39

No, úplně nevím,jestli je otec ocení, ale mi se líbí už dýl (škoda, že nemají i ucho)

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 10:49
Reakce na razorblade:

Maureen no, jestli nekomu pomuzes... nevim. Co jsem tak slysela, tak jim ty kozy vetsinou pojdou, protoze se o ne nestaraj, proc by, kdyz ti blbci z daleka poslou dalsi. Mne tyhle zpusoby pomoci prijdou dost na prd... myslim, ze Afrika by potrebovala trochu propracovanejsi zpusoby pomoci, aby to melo nejakej efekt a ty lidi to donutilo zacit se o svuj zivot trochu starat.

​nemám to teda přímo z Člověka, ale přes jednu osobu, ale prý je to jeden z jejich nejefektivnějších projektů. Pro některý je to velkej majetek, kterýho si považujou a staraj se o něj (což třeba u studen s pitnou vodou moc často neplatí). No, a některý holt tu kozu sežerou no :)

Offline Maureen
příspěvků moje polička 14. prosince 2020 10:58

OliveOyl no každá věc,byť myšlená sebelíp,se dá zneužít...nejsem naivní,abych si myslela,ze 100%darovaných koz sejde věkem...ale přijde mi to,jako dobrý projekt....to jsem ráda,ze jsi napsala tuhle info...potrebuju proste verit tomu lepšímu

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 11:59

Tak Betty tady

Vypada dobre, tohleto vlakno je mor na penezenku

a koukam ze marieu uz odkaz dala /edit/

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 12:05

brrr ty jsou krásný, už jsem po nich taky pokukovala, ale šrajtofli vytáhnu asi až budu mít větší kuchyň...

clothilde já jsem si objednala rovnou dvě na rozlučku s Bodenem před Brexitem

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 12:17

Maureen a navíc se ty zvířata kupujou na místě, takže podpora místních zemědělců :)

a protože je to nakupovací vlákno, tak jsem se inspirovala a vybrala pro moje děti. Starší holka si přivydělává učením a doučováním, tak dostane Měsíc doučování, ať to vezme někdo za ni, mladší Dívčí sílu, protože má ráda silný hrdinky a kluk dostane První knihu. Nesnáší čtení, tak to někdo vezme za něj.

Offline Garfie
28577 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 12:18

Černá kočka razorblade Moc hezky jste to napsaly, souhlasím. 

continuity "Nemáme príliš mnoho remeselníku, máme príliš lidi se základním vzděláním." Tohle když mi došlo,  změnili se i můj pohled na věc. 

Jinak teda, mně je úplně jedno kdo co dělá-pokud to dělá rád a dobře. I ty schody se dají šúrovat poctivě a odfliknutě a platí to pro všechny profese. 

OliveOyl  Vtipný dárky! 

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 12:29

marieu ja si objednala tu zelenou, cervenou mam z COS

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 12:33

paktofonika pecka jsou ty topy z Intimissi kvalitni? a jak moc jsou pruhledne? libi se mi to na ostatnich, ale sama na to nemam odvahu. 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 12:51

Garfie mě je taky jedno, co kdo dělá. ale ráda bych, aby v tomhle státě dělalo co nejvíc lidí práci, ktera je uživí tak, že nebudou muset řešit, za co koupit dětem jídlo. Klidně ať surujou schody nebo vyvážej popelnice, to je nakonec taky nutne potřeba. A u těchto nekvalifikovaných profesi je to často problém a další armáda nekvalifikovaných je na různých dávkách. 

Toto není žádný altruismus, ale společenská nevyhnutnost a všem nám bude líp, když se to změní. 

Takže vlastně charitu na vzdělání budu brát jako investici do budoucnosti mých dětí, to jsem si to hezky zduvodnila.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 12:52

OliveOyl

Původně jsem myslela, že nebudu chtít ty certifikáty, ale asi jsem to právě přehodnotila. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 12:55

OliveOyl Krásně odůvodněný výběr :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. prosince 2020 13:11

OliveOyl certifikát na první knížku dostal syn jako mimino, v podstatě to byla skoro jeho první knížka:) Musím říct, že by mě nikdy nenapadlo, že jsou v ČR děti, které nemají ani jednu knihu. Prý si toho často opravdu považují, starají se o ní jako o oko v hlavě.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 13:11

clothilde já byla dost bezradná, páč by se mi líbily ty barvy asi 4, možná i 5... o tý červený z COSu jsem taky uvažovala a z Arketu jsem si po zimě ze slevy objednávala olivově zelenou, mírně lesklou, ale tam už se mi lehounce zatrhla nitka, takže nebude úplně tahací. Tak jsem zvědavá na tyhle.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 13:17

brrr 

... ty sklenice jsou moc pěkné...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 13:19

Lamicka priehľadné sú, takže ja v tom bez vrchného oblečenia nechodím, mám to ako vrstvu pod sveter šaty. Je to veľmi príjemné na nosenie(minule som sa skoro zabudla a vyšla z kabínky bez šiat, ako mi v tom bolo dobre :D), toho kašmíru tam moc nie je, takže samo o sebe to nijak zvlášť nehreje, ale cítim, že ak to mám pod oblečením, že mi je teplejšie. Mám v pláne kúpiť ešte šedú a šedobéžovú farbu. No a mám veľkosť M.