Dnes mi dorazila objednávka z The Ordinary - asi poslední bez cla
?
Co jste si dnes koupili/y?
Luna Pěkný! Díky za fotku, vypadáš báječně
. Je tedy jasné, pro jaký typ postavy jsou šaty vyrobeny
.
whiskas ne, holt misto svetru me budou hrat saty![]()
![]()
Ty byly navrhovaný speciálně pro tebe![]()
whiskas ono to chodi z uk?
711990Odesláno z Nottingham přes dpd.co.uk
711990 Ale minule jsem nakupovala přes Asos, takže řešení existuje (jen teď neměli vše, tak jsem zvolila domovský e-shop).
whiskas achjo:( tak snad to maji poreseny a budou posilat z EU...
razorblade pekny svetr ![]()
OliveOyl rozparek ma A dobre se v ni chodi ikdyz je uzka
tak to mám Mini sukni... nad kotníky ![]()
Luna jsi krasavice, moc ti to slusi..!
Luna vyzeráš skvele, šaty pre Teba
razorblade dúfam, že vidíme oboje nové Cos šaty v outfitovom vlákne
pecka obavam se, ze do satu vlezu az na jare. Nejak se mi ted nedari se premluvit![]()
Luna jsi krásná
padnou ti jak ulitý.
já ty šaty včera prohlížela, barva je pro mne mimo, ale materiál moc pěknej, no já bych v tý úzký nudli vypadala jak hroznýš, co spolknul medvěda.
A už mi teda jedou ty scuba kolektivní šaty, co se někde zasekly.
Ale nějak se netěším, včera jsem tam zkusila to M, co je na cestě a zas jsem od doby, co jsem ho na podzim zkoušela, nějak přes ten pupek mnohem větší. Nebylo to moc hezký, nebylo.
Elko už neměli, ale to by mi zas bylo velký přes ramena a prsa, mě pak ty výstřihy padají z ramen.
Já fakt už asi jen ten áčkový střih, to můžu mít i XS. Jenže to letos zrovna moc nefrčí...
711990 Ceske stranky LookFantastic by mali mat The Ordinary v ponuke.
Dnes tedy dorazily ty šaty z neoprénu a mám fakt radost ![]()
Tohle M je mi dobře, nahoře přiléhá, přes břicho a boky hodně volný, takže super.
Ale teda fakt je to sázka do loterie, objednání v COS online. Nejen, že se nedá odhadnout velikost normálně, ale i v rámci velikostí můžou být pak rozdíly. U těch volnějších věcí to asi tak nevadí, ale u přiléhavých teda někdy každej cm může hrát roli.
Leda že by ten došlý kus bylo standartní M a to, co jsem zkoušela předevčírem naživo, byl naopak nějakej podměrečnej kousek a proto to tam ještě viselo. Protože u těch mi to naopak bylo velký v ramenou, výstřih moc volný, přes prsa plandalo a naopak přes spodek jsem to natahovala jak punčochu. Jako by to byly úplně jiný šaty ![]()
Ale tyhle jsou parádní ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.