999 Chjo, prsa by nebyl problém, ale hrudník a ramena jo. Takže zkusím asi radši dvě větší velikosti.
Co jste si dnes koupili/y?
Isca dve vetsi velikosti ti asi nebudou sedet v pase,leda pak nechat projmout.
Isca Mám běžně s/m, tyhle šaty mám S a přes prsa mi sedí dobře, ale třeba plno jiných šatů na tělo v cos nedopnu v M, stany nosím S. Jsem malá, mám je docela dlouhé. Hodně se rozšiřují, aby ti nebyly v pase moc velké.
Lamicka Já k nim nosím vlastně jakékoliv boty. Šněrovací na vysokém podpatku, šněrovací na nízkém podpatku, Garfii boty, různé ala Martens boty, přijde mi, že je to jedno :-).
Scuba šaty jsem tu za posledních pár dní zaznamenala tolikrát, že je asi potřebuju taky :D
999 bozi. Vezmes si me v pristim zivote? Uz jsem zadala nellielovett tak si asi zacnu delat seznam. Nejakou komunitu ze bych zalozila nebo tak. Lol
Přišly mi františky od Meadows, můžu jen doporučit- lepší jsem neměla ani ze stánku s kadidly a vykuřovadly z vánočního trhu ve Vídni.
999 díky :) To vypadá pěkně, sluší ti. Budu to muset v klidu vyzkoušet... Ty máš asi XS? Přijde mi, že je máš kratší než já v S.
marieu a jaký je ten betlém, co jsi sem dávala??
Lamicka Ono to bylo v číslech, takže mám 32.
0zero7 Tebe bych si samozřejmě vzala :-).
marieu a jaký je ten betlém, co jsi sem dávala??
Pridavam se s dotazem, moc se mi líbí, doufám, že ho ulovim přes rok pokud dodělají.
tina je opravdu krásný. Osobně bych si představovala lepší kvalitu toho dřevěného "stojánku", ale to asi vyřeším s místním truhlářem- naši porazili neplodící ořech... nasvícený s těmi čajovkami vypadá opravdu kouzelně, tedy splnil očekávání podle produktovek, přes svátky ho dám na okenní parapet. Jen to odeslání bylo dobrodrůžo, německá DHLka se 14 dní tvářila, že balík prostě nepošle dál, eshop mi dokonce vrátil peníze a následující den mi ho zcela nečekaně přivezl pošťák bez předchozího varování. Ještě musím přesvědčit malý škeble, že to není stínový divadlo s figurkami na hraní...
marieu i takhle vypadá kouzelně
Když si vzpomeneš, tak nám ho blejskni i nasvícenej. Snad se mi za rok podaří ulovit....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.