... ten je fakt krásně minimalistický
... /a obsah knihovny taky
/
Co jste si dnes koupili/y?
pecka Myslím, že tobě budou slušet ještě víc :-).
999 upřímně, vypadáš v těch šatech fantasticky. Asi budu muset někdy do COS osobně kvůli zkoušení. Mně by nenapadlo, že by mi od nich mohlo cokoliv slušet...
euridike jo, no, knihovna je pro nás s mužem taková intelektuální snobárna tady na venkově, klasiku má oproti mně naprosto bezkonkurenčně načtenou, to jsem četla pravidelně naposledy na gymplu (nemyslím jako povinnou četbu), od VŠ, kdy jsem musela strávit doopravdy desítky kil učebnic z velký části prakticky nazpaměť, to opravdu flákám a čtu takovou současnou "popinu" (Bolavá, Soukupová, Nosková atp). Ale jednou, jednou se vrátím ![]()
marieu Děkuju :-). Jen počkej, koupíš si jeden kus a už to pojede :-).
tak to muzu potvrdit ![]()
Soukupovou čtu taky
- a abych nebyla OT - kupovala jsem jako dárek Cizince v komiksové verzi - a protože jsem taky komiksák, zalíbila se mi natolik, že jsem ji nakonec koupila i sobě, fakt dobře udělaná věc /ale přemýšlela jsem teda, co by na to říkal sám Camus/...

A pak to bude asi chtit zminku ve vlakne Iniciacni zazitky :)
Mini Přesně :-))
999 ty saty Ti moc slusi, i s botama...
marieu Betlem je paradni.
999 veľmi pekný outfit , tie šaty šili na teba :)
clothilde paktofonika Díky, já to sem už dávalo, tohle je reakce na dotaz Lamicka :-).
999 to ja viem, ale chcela som ti to znovu pochváliť :)
mnum děkuju, opravdu je a mám z něj velkou radost. Roky jsem se po nějakém neurážlivém rozhlížela a vytrvale odmítala starý Alšův papírový z otcovy rodiny. Až tenhle si mě fakt získal.
Chci vidět všechny ve scuba šatech! Mazejte do cjmdns, a pronto!
paktofonika Ty jsi zlatá :-).
Rozsvítila jsem.
marieu krasa ![]()
marieu muzu poprosit o link na betlém? Nejde mi ho najít. Dekuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.