ja furt saty z cos objednane 9.12.nemam.![]()
Dnes jsem tam volala a nastesti uz se tam clovek domluvi nemecky s anglictinou bych byla nahrana.....no pry jsou od uterka na ceste.![]()
ja furt saty z cos objednane 9.12.nemam.![]()
Dnes jsem tam volala a nastesti uz se tam clovek domluvi nemecky s anglictinou bych byla nahrana.....no pry jsou od uterka na ceste.![]()
Dnes som sa neplánovane ocitla v BA. Takže návšteva Cos bola jasná. Neoprénové šaty nemali, tak som skončila s týmito.
pecka ať se dobře nosí :) jsou super
pecka ty jsou ale moc hezký. Ty budou přesně na tebe.
taky jsem po nich na podzim pokukovala, ale jsou právě v pase projmuté, tak mám smůlu.
ale koho jsem v nich viděla, tomu slušely, dělají takovou slavnostní siluetu ![]()
Pro dceru pod stromeček.

Lunaooo...jsem zamilovana ![]()
![]()
Az budes v pajzlu, poslu Ti tam panaka ![]()
pecka Jak sedí velikost? Nechci černý hadry, kór ne ke krku, nesnáším knoflíky, ale po těhle šatech furt pokukuju, mají pro mě NĚCO.
Lama_z_Lana No teda! Dekuju
Akorat ten uhel fotky je trochu srandovni, takovy ustřeleny nozicky to ma.![]()
A vsem ostatnim taky moc dekuju.
Došly konečně ty scuba šaty, jsou boží! A dobře, že jsem vzala M, namísto obvyklyho L, jsou akorát.
pecka ty jsou pěkný, taky jsem na ně koukala, bohužel pro mě v nich vypadám jak klášterní chovanka
Tyhle šaty se mi taky moc líbí & řekla bych, že Tobě musí slušet - akorát teda nevím, co by u Tebe tak měly maskovat...![]()
![]()
pecka Ty šaty jsou super, budou ti slušet.
pecka Ty se mi strasne libi! A budes v nich nadherna, uplne zive to vidim.
Isca U nich hrozně záleží na tom, jak máš velký prsa. Protože jsou všude mírně volnější, jen teda přes prsa dost fest. Abych je tam zapnula, musela bych si vzít asi o 4 velikosti větší. Tak jsem se na to vykašlala, vzala si ty nejmenší a nosím pod ně tílko a rozepnuté knoflíčky. I tak to vypadá dobře.
Zarinya a co sa ti na nich nezda? Velkost? Tvar? Alebo ten stanovity tvar?
Janulik03 myslim,ze mensi velikost,mozna,taky jsou dost dlouhe,k moji vysce,ale!fakt jsem to na sebe jen v rychlosti hodila,bez bot a neucesana,nenamalovana.Muz byl doma tak se nechci moc natrasat
i kdyz me zna.Zitra to poradne na dennim svetle vyzkousim s botama a uvidim.
Mozna se poradim v poradne.
Tak uvidis ja som ich este nemala tiez na sebe tak s botami ale cez vikend hadam stihnem
Janulik03 mozna to nebude spatne i ke kalhotum.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.