Ty saty vam slusi. Nahodou, to ze to vypada jinak nez na modelce, je pozitivni.
Libi se mi, ze nejsou uplne na telo, to vypada pekne.
Ty saty vam slusi. Nahodou, to ze to vypada jinak nez na modelce, je pozitivni.
Libi se mi, ze nejsou uplne na telo, to vypada pekne.
Jestli najdete nějakou aviváž bez vůně, dejte vědět! Jo - šaty vám sluší a barva je krásná.
Děkuji a budu pátrat :-).
Me se teda zda, ze oba strihly co jsi postla jsou stejne dlouhy, ten druhej je kratsi jen kolem obliceje, na to bacha, blbe se to obcas udrzuje, aby to melo tvar - foukani a tak.
Jinak ty modry saty, myslim, ze ty bordo boty co mas vyhlidnuty se k nim prilis nehodi, hlavne stylove. Kdyz uz podpatky, tak spis ty Hogl co jsi koupila? Zkusila bych ty polobotky Vagabond co mas.
To je pěkný, to Vám bude slušet
No, přesně tyhle barv mají a VOLÁNY!! Já si z toho vybrala kabát a asi končim ![]()
Ty Högl mám na fotce (fotky žerou nejen barvy, ale i výšku podpatků). Polobotky k těmto šatům (s mojí výškou) nejsou asi dobrý nápad.
S tím sestříhámím je to asi fakt, blbě by se to upravovalo. Jak jsem psala, chci se zbavit těch cancourů a zničených vlasů, tak bych řekla, že předloha č.1 s menší obměnou kolem obličeje by mohla být o.k. Jsem zvědavá, co mi doporučí kadeřník, jestli budeme mít stejný názor na věc.
Děkuji Vám. Ano, to, že nejsou těsně na tělo je mi také velice sympatické.
První je lepší a navíc ta patka. Já nevim jak Vy ale já po posledním pokusu o patku delšího charakteru byla ve výsledku nespokojená, děsně nekontrolovatelnej kus vlasů pro mě ![]()
Klidne do toho prvniho sestrihu jdete. Ja myslim, ze uces po bradu vam bude sluset. Plus pokud to bude preci jen moc kratke, tak to opravdu rychle doroste.
Děkuju, já loni prahla po jedny konkrétní žlutý tašce, ale odradila me nekvalita..tak nic..
A tento se mi líbí už dlouho. Tímto se omlouvám, špatné vlákno /ale budu si vlastně kupovat střih
). Za boha to nejde zmenšit. Ale je poslední.

Tím se uklidňuju, že jsou to jen vlasy a je pravděpodobné, že případný nezdar doroste. Ale střih už potřebují jako sůl, to je prostě fakt a konečně jsem se odhodlala.
Rozesmátá, jako vždy. Jak Ty to děláš? A taška vypadá dobře, ač běžně žlutou nemusím.
posledni je dobrej!
Jestli najdete nějakou aviváž bez vůně, dejte vědět! Jo - šaty vám sluší a barva je krásná.
Aviváže Frosch, zvláště Almond milk, úplně bez vůně nejsou, ale oproti běžným avivážím voní velmi lehce. Ve vypraném prádle nejsou cítit vůbec.
ta fotka je tak cca 7 let stara rekla bych ![]()
No jak, zjednodusene receno celkovej pristup, to uz se tady (nebo MP nekde) resilo myslim. Proste nikdo jinej me happy neudela, tak se trochu posnazim a je to. Ne dycky teda, ale vetsinou to funguje. Vcera napr jsem uklidila doma, mala ve fitku, dala vyrivku a saunu s kamoskou, uvarila na par dni dopredu a svalila se k Netflixu spokojena jak zelva. Dneska bude rande na ktery se tesim a poslali mi oranzovy tenisky. ![]()
Asi tak no, staci malo blondyne hehe
Dík za tip, zkusím se po nich podívat. Mají to třeba v DM?
V DM je běžně kupuji.
Dík za tip, zkusím se po nich podívat. Mají to třeba v DM?
Připojuji se. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.