Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 08:04
Reakce na Potrefenáhusa:

paktofonika Děkuji. 

Ty polobotky na podpatku jsem chtěla spíše ke kalhotám, případně k černé sukni. Stále jsem se nerozhodla mezi variantou černá a vínová - to už je fakt nemoc .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 08:05
Reakce na tina:

Děkuju. Máte parádní ikonku .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 08:12
Reakce na whiskas:

Chcem len podotknúť, že tie čo máte na sebe(Hogl pokiaľ som dobre vyčítala) pekne predlžujú nohy. Sú fakt super. 

A k polobotkám, ja hlasujem za vínové. K čiernej, šedej, khaki a aj tmavomodrej super. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 08:15
Reakce na paktofonika:

Vínové mají další čárku k dobru a e-obuv je vstřícný e-shop, takže ... Spíše jsem čekala, že někde uvidím podobné, v kamenné prodejně, ale tak znáte to. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 08:19
Reakce na whiskas:

Len do toho!! Vrátiť sa dajú? Dajú! Tak nieje o čom. :D 

Ja už tretí deň dumem nad polobotkami čo kúpila Moora. Dnes ich asi objednám a do leta mám pokoj :D

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 08:26
Reakce na paktofonika:

Ty co má Moora jsou skvělé! Pokoj, jo? Asi do chvíle, než se objeví další neodolatelné, protože bot není nikdy dost .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 08:33
Reakce na whiskas:

Sú skvelé no, a za dobrú cenu. A čo sa týka topánok a oblečenia tak som rozumná. 

Pôvodne som chcela tieto martensky, len zohnať ich...

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 09:40
Reakce na paktofonika:

Ty marteny jsou super 

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 11:25

Čižmy. Práve mi volal kuriér, tak tuším mi je už aj lepšie. :)    

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 12:24
Reakce na Janulik03:

Hezké boty jsou náplast na ledacos. :)

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 12:35
Reakce na Janulik03:

Pekné čižmy a dúfam,že Vám bude lepšie nielen vďaka nim (inak,ak by fungovalo liečenie topánkami,hneď by som nejaké nakúpila-neviete,koľko párov vylieči chrípku? ;)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 12:45
Reakce na pecka:

jeden pár každých šesť hodín až do úplného vyliečenia

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 12:52
Reakce na betsey:

To sa asi bankový účet nepoteší ;) plus by to chcelo aj nový priestor na topánky (nejde mi v mobile vkladať smajlíky)

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 13:11
Reakce na whiskas:

Takové přesvědčení bych potřebovala. Nechci žádnou divočinu, v podstatě jen zkrátit a ozdravit ty cancoury, aby vlasy měly nějaký tvar. Líbí se mi něco takového . Jen více sestříhat přední partie.  

Takhle nějak to teď nosím já, jen ve světlejším odstínu, asi jako na té poslední fotce. Délka mírně pod bradu, vzadu kratší a lehce sestříhané. Mám velmi šikovnou kadeřnici, která to umí celé prostříhat tak, že účes krásně drží tvar a objem. Foukat to moc neumím, takže v předklonu prosuším a pak si pomáhám horkovzdušným kartáčem a objemovými natáčkami, nakonec to trochu doupravím žehličkou. Mám vyzkoušeno, že s vhodným stylingem účes bez újmy vydrží až 3 dny, přečká i každodenní sprchování, pokud vlasy sepnu, prostě se zase vrátí zpátky do původního tvaru  Mám vlasy suché, ve vlhku krepatící a vlnící se a patku mít nemůžu. Takže tohle je pro ně ideální účes, přežije i napařenou kapuci v téhle zimě, pak vlasy jen prohrábnu hřebenem a načechrám. Navíc je velmi slušivý a má šmrnc. Vám bude slušet určitě 

A ty modré šaty jsou super, nezkracovala bych je.

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 13:29
Reakce na pecka:

Tak ja som si kupila tento mesiac 3 páry topánok. Mala by som byť dlho zdravá. Na chrípku to vidím oveľa viac a hlavne to prestriedať odevom. Na záver parfum. Ten až po preliečení ako doplnok výživy.

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 13:32

Objednal som sa na reflexnú masáž nôh. Škoda že až na piatok. Bodlo by mi to teraz.

Práve mi bolo zdelené v práci, že nemám skučať, že kolegyňa, ktorá  bola na tetovaní obočia, tak sa jej to  zapálilo všetko. Takže ok, nič mi nie je. Idem volať babe ako je na tom. 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 13:34
Reakce na whiskas:

Šaty jsou super. Účes se mi líbí první, možná se inspiruji :). 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 15:31
Reakce na AmelieM:

Děkuji za popis úpravy účesu, zní to velice nadějně. Také vlasy foukám v předklonu a když jsou na 99% suché, dotvaruji je kulmofénem. Manévr fén a kulatý kartáč prostě nezvládám. 

Doufám, že se účes podaří, protože střih je samozřejmě základ úspěchu. Za šikovnou kadeřnici buďte ráda. Hledala jste ji dlouho, ve smyslu pokus - omyl?

Děkuji za pochvalu šatů :-).

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 15:31
Reakce na Lamicka:

Díky, mám radost, že nejsem sama, komu se ta barva šatů líbí. A totéž ohledně účesu. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 15:32
Reakce na Janulik03:

To je ale báječná léčebná kůra .