Tak to je dobře, zkusím.
Co jste si dnes koupili/y?
Já jsem to teda dnes nekoupila , ale kdybyste je někdo fakt hodně chtěl, tak je to Baťa. Na cenu jsem se nedívala, neb jsem rychle prchala 
co to je? Gumáky na podpatku?
To někde ve výrobě zbyly vršky od rybářských bot, kurví lakovky a něco zeleného, co nikdo nevěděl, k čemu by to mohlo být dobré. A ejhle, zrodila se bota!
jasně, inovace, boty pro každou příležitost. Pak, že nestačí mt jedny boty.
podobný styl baťa vytahuje pravidelně.
asi oblíbený styl nějaké protekčního designéra.
pamatuju, jak měli kopačky na podpatku nebo lodičky se šusťákovými návleky. vše ve žvýkačkových barvách. myslím, že neprodali ani jeden pár. osobně to nenávidím, protože je jasné, že nic z toho neprodají, je to jen plýtvání zdroji.
Jú, to jsou boty do pole i do divadla![]()
Mě ty boty naprosto fascinují. To přeci nemůže někdo vymyslet hlavou ![]()
vymyslet může ledaskdo ledasco
ledasčím.
mě spíš fascinuje představa schvalovacího procesu.
návrhář: včera jsem si trochu šňupnul a napadl mě boží design, to zatím nikdo neměl, je to neotřelé.
rada/nadřízení/majitel: juuu, skvělý, přidáme vám mimořádnou odměnu za přínos firmě. necháme to vyrobit v nákladu 100.000 párů...
...? to jako nemají nějakou příčetnou brzdu, která by to nepustila do výroby? nebo se to prodává, tak ten podobný design co dva roky vždycky znovu předhodí? nebo toho před těmi cca 15 lety, kdy jsem to viděla poprvé, vyrobili miliony a pořád to dolují ze skladů?
Šaty ti moc sluší
. Proti lepení šatů na stehna někdy stačí postřikat je deodorantem... Alespoň na mě to funguje.
Děkuju
.
Mne tie boty okamžite asociovali túto hračku:

Taky tam vidim sněhule.
Mimo jiné a již zmíněné mě štve, že to vypovídá o tom, jak smýšlí o zákaznici.
Hmm, miluju žlutozelenodivné odstíny... což nutně nemusî znamenat, že mi sluší, ale...![]()
ta mandlová frosch aviváž je fakt dost příjemná, to potvrzuju. A já mám hrozně ráda tuhle aviváž, ale špatně se shání, má takovou dost neavivážovitou vůni, hodně podobně voní i stejnej prací prášek, ten mám ráda taky.

ty šaty se mi moc líbí, barva je krásná a sluší vám, rozhodně bych je nazkracovala
Saty jsou krasny!! Moc Vam slusi, nezkracovat. A klidne i s polobotkama;)
Kolegyne ma cerny a porad je obdivuju, mne vubec nesedly.
Ja mam jiny modry, zkusim dat foto;)
Šaty Vám pekne sadnú, vôbec by som neskracovala. A pekné topánky
Neviem konkrétne k čomu ste chceli tie mokasíny na podpätku či ako ich mám nazvať ale k týmto šatám by sa určite nehodily. A k aviváži, v DM predávajú Ecover Zero aviváž, je takmer bez zápachu.
Používám ten Antistat - na punčochy i sukni a je to :)
Děkuji a foto Vašich šatů dejte, inspirace není nikdy dost. Polobotky se mi k tomu líbí, ale u sebe nevím ... Vyzkouším to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.