barbucha misto se najde.
Co jste si dnes koupili/y?
clothilde abys nemusela prijet dodavkou![]()
Pinot Noir moc dekuji.
clothilde ta je krasna. Tvar i barva! Koukala jsem Po ni, ale nepotrebuju. Je u toho cross body popruh? Tipuju, ze asi ne
Posledni nakupy. Jeste jsem objednala dalsi mikinu s vycpavkama, tu prvni nosim hodne, tak uvidime co dorazi.
nema prosim nekdo tu masku Eve Lom? Jeste jsem nezkousela

0zero7 dekuju, taky se mi libi. Popruh nevim...
clothilde no tak to promyslim![]()
0zero7 tu masku jsem mela, byla fajn. Jen bych nesmela byt lempl, vzpomnela jsem si jednou za cas. Blbe se to umyvalo po zaschnuti, ale plet pak byla takova rozjasnena nebo jak to napsat, urcity efekt jsem videla. Mozna si ji jeste koupim a budu se znazit byt peclivejsi.
Snaha o namotivovanie sa na cvičenie (keď už aj v chudnúcom vlákne sa je
). Trochu farebná divočina, ale snáď pomôže :)

Tak jsem se rozhoupala k tem zavinovacim teplejm satum z cosu. Doufam, ze v Lku mi nebudou az na zem a nebudu muset zkouset klinove remeny![]()
pecka odkud jsou ty prvni?
razorblade ktere to jsou ?
Aha, uz vidim vedle. Jsou krasne.
pecka krásný, barevný jsou nejlepší:)
Antje nojo, ja s nima plevelim hned dve vlakna... abych pak zjistila, ze je taham po zemi :D
razorblade a zkratit ? Jsou krasne.
razorblade nez je posles zpet tak pokud budou dlouhe tak si je zkus zalozit,jestli nepujdou zkratit.Ja mam takovy cerny habit a prisel mi furt trochu divnej a po zkraceni super.
Ja se nemuzu dockat scuba satu,doufam,ze nekde nebude nejaky zadrhel,protoze se furt nestrhli penize z kreditky.
A kramy asi jen tak neotevrou.![]()
a v eschopu uz jsou zase vyprodane.
Antje to by asi slo, pokud nebude jiny zadrhel (treba pres prsa)
Zarinya mne si nestrhli penize jeste ani za tu objednavku z 30/12, ty by mi bylo lito, protoze v ni mam takovou zavinovaci satotuniku, kterou jsem uz kdysi prosvihla a najednou se tam objevila hned v nekolika velikostech, tak jem po ni rychle hrabla...
razorblade jo tak budem doufat.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.