razorblade Zarinya ja som objednávala tuším 29/12, platba prešla ale order nie, v sekunde mi to vrátili, na druhý pokus platba ani order neprešli a na tretí krát to prešlo a zajtra budú doručovať. Tak držím palce.
Co jste si dnes koupili/y?
Z Cos mi napsali omluvný dopis, že zboží dorazí, jen později, než obvykle. Ale Ordinary mě trochu děsí. Udělala jsem objednávku před Vánoci, proces jel normálně, ale když zavřeli tunel, tak mi ihned vrátili peníze s tím, ať si to objednám znovu, že budu přednostně odbavena. Tak jsem si to objednala a ticho po pěšině, jediné, co vidím je, že to mám zaplacené :-(.
peckaty leginy jsou moc hezké, odkud jsou?
Nekoupila jsem si diář Moleskine, ale narazila jsem na batoh.

paktofonika to je docela rychlost.Ja objednala az 31.12....
999 email o zpozdeni me uz taky uklidni,zatim nevim,proc furt neodesla platba a taky mi tam nezapocitali postovny.![]()
Zarinya ta platba je divná. Přišlo ti potvrdenie o objednávke?
paktofonika jo,to doslo.
razorblade M mi budou velke? Ty s hranatym mam S.
999 no u Ordinary mi poslali potvrdenie objednávky a potom mi písalo po týždni až DPD, že budú doručovať. Naposledy som objednávala v Novembri.
Zarinya tak snáď dorazia. Ten ich web ma často jeduje. Keď to nepadá, tak sa nedá objednať, alebo je skladom i to čo nie je, alebo objednávka prejde a potom ti bez slova vrátia peniaze a tak...Mohli by na to popracovať.
paktofonika jo ten eschop je silenej,ale ted kdyz se tam da komunikovat nemecky tak jsem ho vzala na milost.![]()
Konečně praktickou máslenku! Nemusí se máslo dloubat z žádný vaničky, je jednoduchá a nerozbitná (smalt), prostě dokonalá.

andulka01 kde, kde, kde?
Kokoska Diky! Pisou ze maska se ma srolovat za sucha a pak az doumyvat, zkusim a poreferuju.
Hezky, ty druhy mam skoro stejny! ha
andulka01 Ta je ale!!! Smaltovanou jsem nepotkala, to je super. Mam porcelanovou, stejnej tvar, na 400g masla, miluju ji.
Odkud jsou ty první? Ty se mi líbí moc!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.