clothilde Mam stejnou.
Ale uz vlastne nosim jen kanken, jak chodim pesky z prace...
Co jste si dnes koupili/y?
mitford sister kdyz zminujes Suprivicky, tak jeji sestricka Sumudu je zazracny lek na afty..! Kdyby se to nekomu hodilo.
Potrefenáhusa jo, jasne, tu jsem myslela, ta je super! I fialova jasminova.
Do zaznamu: mě chutná hřebíčková Promise, je fakt ostrá.
Když se tu probírají pasty, neměl byste někdo tip na nějakou výrazně hřebíčkovou? Tuhle jsem si přivezla z cest a nejde mi sehnat tak silnou. Jinak Paradontaxu je škoda, no. Taky mám radši hnusopasty.
clothildeta je pěkná, tú určite potrebuješ. :)
clothilde Ta je pěkná
. Pro mě bohužel moc velká, ale líbí se mi :-).
Střídám elmex a meridol. Ale díky zubaři v rodině vím, že záleží hlavně na technice čištění - občas dostanu sprďdáka, že blbě čistím a mám moc kamene.
Fakirka Taky uz nic jinyho nez Promise nepouzivam, ale mam pocit, ze posledni baleni, co jsem koupila, chutna trochu jinak, tak mozna taky zmenili trochu recepturu.
Parodontax změnili? Hm. Jsem si ji kdysi koupila a postupně na ni přešla celá rodina.
Brioso to by nebyla dobrá zpráva ![]()
jerry Ha, to jsem minula, vyzkouším, dekuji
Zase jsem prohrala ten pomyslny boj, jestli potrebuju nebo nepotrebuju... Uz je na ceste
Krásná! Brala bych takovou... To se ti to nakupuje, v Afoundu ![]()
barbucha kupovala jsem na eshopu a maji tam napsano, ze posilaji vsude po Evrope.
Fakt?! Naposled jsem tam hledala a nějak jsem získala dojem, že jen do vybranejch zemí
Asi se tam půjdu rozhlídnout znova...
clothilde Afound vzdycky posilal jen asi do 4 zemi, to se musim jit podivat!
Tak je to porad jen takhle:
Today, Afound is only available in Sweden, Netherlands, Germany & Austria but we’re hoping to more of the world soon. Follow us on Instagram to be first in line.
Díky! Kdybych nemohla bez něčeho žít, ozvu se! (máš dost kufrů?
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.