Tulipe nenapsala bys typ, číslo ? Asi budeme nový vysavač brzy potřebovat díky.
Co jste si dnes koupili/y?
Pinot Noir ja teda toho robota poustim i dole, ale vetsinou v noci. pred odchodem je to na me moc hekticky a to nevypravuju mimina:-)
jinak mame tento akorat tech 40 minut je teda utopie, resp asi na ten nizsi vykon ale ten nepouzivam. intenzivne frci tak 10 minut ale fakt tahne, zveda polstry ze sedacky. brala bych ten vyssi model mel by mit i delsi vydrz. zas ale malokdy s nim chci nejak soustavne a dlouho pracovat, zejo;-)
viktorka_od splavu ja bych ho moc chtěla, ale bojim se, že u těch nabíjecích přístrojů časem zeslábne baterka, to se nám vždycky stalo u těch ručních..
Mulen jo, to plati i pro robota, nahradni baterku jsme kupovali vickrat.
Janulik03 asi potrebujem Dunča![]()
viktorka_od splavu tak jestli ji prodávají a ta nová vydrží stejně, tak to je super![]()
Mulen jasně! teda kolik vydrží to zatím nevím:-)
milacka potrebujes ![]()
Tabea Catherinne mame Dyson V8 Absolute, už asi tři roky.. baterie drží, funguje stále výborně, ale přesouváme ho dál a chceme si koupit V11 Absolute Extra, má větší zásobník na odpad, vyšší výkon a daší přednosti :)
viktorka_od splavu ta doba provozu 40 minut je míněna při standardním režimu, ne na MAX, ale taky mi to většinou stačí
Tulipe díky, na v11 absolute extra taky koukám ![]()
Tulipe to sice dává smysl, ale já ten "max" mám jako standard a tím slabším vysávám akorát schody, protože na plný chod si připadám jako ti borci co na ulici fukarem ofukují listí na hromady:-)) každopádně mi došla baterka jen dvakrát za celý rok, takže v pohodě. jinak s výkonem, zásobníkem i příslušenstvím jsem maximálně spokojená (jasněže pokud vyzkouší člověk lepší verzi, tak není cesty zpět:-P
Já mám teď pár týdnů nový Dyson v8 Animal+ a jsem spokojená, doslova mi zlepšil kvalitu života. Saci výkon i výdrž mi v pohodě stačí. Pokud mají vyšší třídy větší nádobu na odpad, dost bych se rozmýšlela, protoze to znamená, že toho člověk v té ruce tahá víc. Pro mě je ten můj vahou tak akorát na hraně.
Ginevra já hlavně tu nádobu nikdy nezaplním, možná když jsme měli dlouhosrstýho psa.. ale to bych zas vysávala častějc. a hrozně snadno se to vyklepne, takže za mě klidně i menší:P
Jen pastu, byla jsem na ni zvědavá. Líbí se mi obal
a dobře chutná.
whiskas mě naštval, že změnili chuť Parodontaxu. Vždycky byla tak příjemně hnusna a teď ji "vylepšili" nějakou ovocnou příchutí a to se nedá. ![]()
Pinot Noir prosim te jaky parni cistic mas?
Evaeva viktorka_od splavu díky. No uvidíme... já mám právě jenom klasickej velkej vysač, těžkej jak kráva, ale výkon obrovskej, ani bych tolik nepotřebovala. Vysáto mám ty dvě místnosti za pár minut, ale dokopat se právě k celé té operaci s tímhle krámem... tak si říkám, kdybych měla v kumbále opřenej tyčovej, připravenej hned k použití, že by se třeba vysávalo i častěji
u nás ideálně aspoň jednou denně. Dyson by to teda nebyl, ten je bohužel mimo naše možnosti, i když je asi nejlepší.
Ava tak ja môžem doporučiť Xiaomi, cena je priaznivejšia. Dlho som chcela Dyson, ale nakoniec mi bolo blbé dať také peniaze za vysávač. Takisto mám klasický, ktorý je schopný pomaly i podlahu vytrhnúť :D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.