razorblade slusi ti:-)
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade super nákup, seknú ti :)
razorblade Klidně bez trika, až na to bude tepleji, s tím tetováním na paži jsou na tobě boží!
razorblade Moc ti sluší, jsem ráda, že jsem přispěla svoji troškou do mlýna a napsala ti, že jsou i na prsa :-).
999 jsou! A dokonce nedelaj ani "vulgarni" vystrih, i s moji velikosti jdou vic zavinout.
a dekuju vsem, dlouho jsem z nejakejch satu nemela takovou radost :) takhle bez trika je ale nosit fakt nebumu, mam hodne tlusty paze, coz se na fotce vzdycky snazim trochu skryvat![]()
razorblade hele za me ok i s rukama! Ta tetovajda vypada hezky.
razorblade jsem si myslela, ze budou spis pro subtilnejsi postavy, ale na tobe teda taky super
a scuba bych potrebovala velikost mezi xs a s ![]()

viktorka_od splavu mne se z fotky na tobe ty zavinovaci taky moc nezdaj.. Scuba lepsi, ale o fous vetsi by byly lepsi.
tina vetsi? mam tam misto jeste na najemnika:P
viktorka_od splavu ty zavinovaci nejak ne....
viktorka_od splavu mne se v tele libej volnejsi
viktorka_od splavu väčšie podľa mňa určite nebrat. Toto máš akú veľkosť? Ja tiež balansujem medzi S a XS, oboje mám doma. XS je síce voľné ale nie dosť a S už príliš ![]()
viktorka_od splavu a nie sú ti tie zavinovacie hore široké? Tiež sa mi úplne nezdajú
Mrakoplas mne bylo xs na telo, sedely uplne dokonale.. jenze se prave protlacovala ta podsivka. na prsou a kapsy. tohle je s a je ja nevim, snad o 20 cm sirsi?
viktorka_od splavu ty zavinovaci se mi zdaji na tebe moc dlouhe a velke v horni casti,scuba dobry.
viktorka_od splavu zavinovaci ne, ale scuba mi prijdou dobry
viktorka_od splavu uz jsem si to zvetsila a opravuju se - vetsi ne...
Sednou ti teda fakt dobře![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.