paktofonika Tak spíš ten PES, než to, že je to recyklované. Ale není PES jako PES
. Proto počkám až do obchodu.
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha Mne se ty bezovy taky libi vic. Musim si furt opakovat, ze mi fakt desne nesedly! Jinak bych si je koupila hned.
Přesně! Naštěstí už jsem si béžovejch a podobnej odstínů zkoušela hromady a vím, že ne! :-)
Ale s těm záševkama vzadu jste mě znejistěly, vzala jsem xs, ale asi jsem měla vzít esko. :-/
999 jo aha, som to zle pochopila. :D Já PES nemusím, ale pokrčený PES i Teddy PES je v pohode. Snáď jedného dňa PES dovolí a dočkáme sa otvorenia. :)
Garfie To ne, ty rozhodně xs a to ti ještě budou velké.
Garfie taky bezovou nemuzu,ale tuhle smetanovou jo.:-)
#Garfie s delkou je to zahada...mam 155cm a mam je douhe stejne jako Janulik03
Garfie Ty jsi asi jako já, ne? Ta délka mi nevadila vůbec.
Garfie Tak to ja zas bilou nemuzu, nemam bilyho nic, neslusi mi. Ale bezova a smetanova jo. Mam v podstate jen cerne nebo bezove/taupe saty.
999 ty šaty vypadají moc zajímavě a hned mě napadlo, že jsou typově přesně na tebe, když jsem je teď v new arrivals viděla. No, taky si je půjdu zkusit :)
Roztáčim kola ekonomiky co moje mikroekonomika dovolí :D
koupila jsem si společenský šaty, půjdu s nima do poradního vlákna
bram Už aby nám otevřeli
.
OliveOyl Tak pojď, pojď...![]()
OliveOyl já jsem to sem ani nechtěla psát
, ale mám je taky (na cestě doufám)
A ty scuba jsem na pozdim vracela, mě neseděly, jak byly moc volné. Ale mám místo nich ty vlněné a ty jsou teď moje oblíbené. Černé i bílé
Já v pondělí vytřídila šatník, podle Marie Kondo, takovou radost jsem měla... ![]()
![]()
Mně se líbí tyhle nové šaty (v obou barvách), ale recyklovaný PES mě trochu odrazuje. Počkám, až otevřou.
jee, ty vypadají jako co by mi asi maminka ušila do tanečních
Ty zavinovacky jsou bozi, mam z nich radost, protoze jsem se bala, aby se nezarezavaly v podpazi. Takhle je nosit nehodlam, vezmu pod ne nejakej rolak nebo tricko s dlouhym rukavem.

razorblade no na tebe sú rozhodne lepšie ako na produktovke! A dobre sú aj takto.
razorblade myslim, ze klidne muzes i takhle, slusi ti :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.